enduroguy Opublikowano 2 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2005 No nic koniec tych sentymentów rob koze i zamiatajRobie robie :notworthy: . Cylinder oddałem do szlifu, odbieram w poniedzialek i jazda. Chciałem sie pochwalic ze remont generalny wyniósł mnie 250zł :lol: (mniejwiecej tyle co wymiana tłoka w DT :notworthy: ) . Przednie zawieszenie zregenerowane, a orginalny tył juz do mnie idzie poczta. Mam jeszcze pytanko odnosnie docierania:Ile baków zrobić, jaką lac mieszanke i w jaki sposob docierac. W Dt wszystko było proste bo pyrkałem sobie na 5-6 tys obr/min a tu chyba musze normalnie krecic koze tylko unikac nagłego dodania gazu i odkrecania manetki do oporu. Dobrze mysle? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas Opublikowano 2 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2005 około 2 baków, pyrkać napoczątku powoli ale też odkręcać ale nie piłowac długo, odkrecając na max zapinac do 6 po czym odpuscić i znowu chwilke na 2 lub 3 i sie dotrze napewno dobrze mieszanke 1:20 (+ asekuracyjnie troszke :notworthy: lol zawsze tak robiłem na wszelki wypadek :notworthy::D:D:) a potem 1:25 napewno jej nie zaszkodzi dłuzej napewno pochodzi bo jak robiłem 1:40 (instrukcja) to troche miałem stracha ze sie zatrze wiec lałem 1:25 bo litr oleju tańszy niż remont i jeździsz a nie czekasz aż zrobiż szlif czy złożą wał Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E-mil Opublikowano 3 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2005 A czy dużo więcej palą 250 ?? Poszukuje takiego moto (125cm3) , bo bardzo mi się spodobało (ogólnie) także proszę o informacje jak ktoś ma do sprzedania :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gościu Opublikowano 3 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2005 250 pala 8-10 litrów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spec Opublikowano 3 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2005 coś watpoie ze ta stronka wogule ruszy .. :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduroboj. Opublikowano 3 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2005 coś watpoie ze ta stronka wogule ruszy .. Jaka stronka ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi