Enduroboj. Opublikowano 30 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2005 Enduroboj: http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=56099577 Ramka fajna tylko drogawa :? Ja gdzieś mam film z Cz'tą enduroguy'a... postaram się poszukać... jak znajde to zarzuce pzdrI jak z tym filmem ?? Ostatnio spędzam całe dnie w domu, i przez przypadek złapałem jakiś "ŚM" w którym był KTM EXC SixDays. Oczywiście maszynka bardzo fajna. Redaktorzy porównywali jazde na tym EXC do jazdy na rowerze górskim, wypisywali że jest taka lekka. Po przeczytaniu żuciłem okiem na tabelke i okazało się że ten KTM warzy 98,5kg (bez paliwa) 8O To mi dało dużo do myślenia, bo jak wiecie zastanawiam się nad kupnem "kozy" :lol: która podobno waży niecałe 100kg zalana paliwem!!Może to wcale nie jest tak dużo :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwisterZG Opublikowano 30 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2005 wiem jaki to SM no no piszą tez ze to nie maszyna dla amatorów i ze nie ma jazdy bez wysokich obrotow.podobno ma strasznie wsciekły silnik.moze Dominik sie cos wypowie bo widziałem kiedys na stronie Sokoła (mam waszą koszulke 8) :lol: ) ze ojciec jakiegos chłopaka na jednej z wypraw jechał własnie 125 katem bo ten własnie pisał mature :twisted: ach te egzaminy... :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduroboj. Opublikowano 30 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2005 ach te egzaminy... Ja już jestem po :PPisali że taki motocykl 2T 125 to obowiązkowy etap rozwoju dla zawodnika i adepta terenowej jazdy:!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 30 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2005 Pisali że taki motocykl 2T 125 to obowiązkowy etap rozwoju dla zawodnika i adepta terenowej jazdy:!:Na takim sprzecie mozna cale zycie w sumie pomykac' date=' bo wg. mnie to ma najlepszy stosunek moc/masa . wiem jaki to SM no no piszą tez ze to nie maszyna dla amatorów i ze nie ma jazdy bez wysokich obrotow.Ja w to nie wierzylem poki CZ nie kupilem :P . Tam jak nie wkrecisz wysoko to albo zalejesz albo zgaśnie :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduroboj. Opublikowano 30 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2005 Na takim sprzecie mozna cale zycie w sumie pomykac' date=' bo wg. mnie to ma najlepszy stosunek moc/masa . [/quote']Oj mi się wydaje że kiedyś mocy zabraknie!! Co to jest te 30KM/100kg :P A tak na serio to mi się wydaje że nowe 450(RM-Z, YZ, CRF) są jeszcze lepsze. Tylko to są sprzęty dla zawodowców czyli dla takich którzy kiedyś ganiali na 125 2T :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 30 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2005 Oj mi się wydaje że kiedyś mocy zabraknie!! Co to jest te 30KM/100kg Mi o japonie chodzilo typu YZ125 a tam masz ponad 40km/100kg :P . przeciez ilu doroslych ludzi lata cale zycie profesjonalnie w klasie 125 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
TwisterZG Opublikowano 1 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2005 a kat 125 ten z gazety nie ma wiecej?przypadkiem jakies 38?a yz około 42?a słuchaj enduroguy jak dodasz gwałtowanie ale małą ilosc gazu słyszysz takie charakterystyczne "zmulenie"?takie "buuu" :P :P :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 1 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2005 a słuchaj enduroguy jak dodasz gwałtowanie ale małą ilosc gazu słyszysz takie charakterystyczne "zmulenie"?takie "buuu" W cz? Zalezy na jakich obrotach. Jak przekroczysz około 9000obr/min to jest wszystko spoko. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas Opublikowano 1 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2005 a słuchaj enduroguy jak dodasz gwałtowanie ale małą ilosc gazu słyszysz takie charakterystyczne "zmulenie"?takie "buuu" :P :P :?: nie ma żadnego buuu chyba ze na 6 odkręcisz cały gaz to moze przymulic ale to chyba w każdym motorze co?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E-mil Opublikowano 1 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2005 Ile palą takie CZetki ?? Bardzo dużo czy da się wytrzymać :?: (125cm3) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 1 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2005 8 litrów Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lucas Opublikowano 1 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2005 moja sie mieściła w 6 przy naprawde mocnym zapierdalaniu bez odpoczynkówm, a tak to w 4 w lekkim pyrkaniu na torze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gościu Opublikowano 2 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2005 4-5 literków dokładnie, a co do jazdy na wolnych obrotach to da sie smigac ale jest nudno i cały czas cie korci aby ja wkrecic na wysokie. pamietam mini debilów jak zamiastałem trawe przy stawie :-D ale najlepsze jest start , łycha strzał ze sprzegła tylko razde sie troche połozyc oh ta Cz :cry: No nic koniec tych sentymentów rob koze i zamiataj Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
E-mil Opublikowano 2 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2005 6 litrów na ......... ?? Bo to przecież licznika nie ma :notworthy: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Paweł - PRC Opublikowano 2 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2005 na motogodzine. Czyli jedna godzina jazdy, 6 litrów mniej w baku Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi