crazy_chris Opublikowano 27 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2005 Witam? Ostatnio dzwoniłem z ciekawości do Allianz i ich oferta jest tańsza niż PZU, ktoś ma z nimi doświadczenie, jak wygląda likwidacja szkód? pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 27 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2005 Piszesz o OC czy AC? Ja dzisiaj wykupiłem AC na moją maszynę, kasa straszna poszła, obwarowane to to wieloma bzdurnymi przepisami... no ale pojutrze jadę do Anglii i wolę mieć spokojną głowę jakby co... :) :( :D EDIT: zapomniałem dopisać... polisę wykupiłem w PZU Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechu Opublikowano 27 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2005 OC wykup tam gdzie jest najtaniej, bo w razie wypadku z Twojej winy to poszkodowany bedzie sie domagal odszkodowania z Twojego OC a nie Ty - wiec to nie Twoj problem AC radze wykupic w PZU bo to jest najpewniejsza firma na rynku. Oszczedzajac pare groszy wykupisz w firmie KRZAK i nie beda chcieli Ci pozniej wyplacic, z PZU narazie jest wyplacalne :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crazy_chris Opublikowano 28 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2005 mowa o AC... wydaje mi się, że Allianz jest dużo większą firmą niż PZU, chodzi mi o to czy ktoś już ich wypróbował... :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polokokt Opublikowano 28 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2005 co prawda nie w przypadku motocykla, a samochodu, ale korzystalem z ubezpieczenia AC w Allianz i sobie chwale. Po tygodniu od stluczki odebralem tylko samochod z warsztatu podpisujac kilka dokumentow i pojechalem do domu. Stluczka byla na 4 tys pln a na nastepny rok podniesli mi skladke ubezpieczenia o 200 PLN :) wiec moge ich polecic :( Przy tym zero problemow z czymkolwiek. Oczywiscie wybralem wariant bezgotowkowy i tylko pilnowalem zeby warsztat dobrze wykonal swoja robote.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wróbel Opublikowano 4 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2005 Witam! Ja też sobie chciałem wykupić AC w PZU...Ale za moje Suzi 2001r Krzyknęli mi 1400zł...Chyba ich poje**ło. Wiec kupiłem sobie porządny łańcuch Magnum, oprócz tego mam blokadę na tarczę i zwykłą blokadę kierownicy.Pozdrawiam, Marcin Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CosmoSquig Opublikowano 4 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2005 Mnie powiedzieli 2800 za trampka z tego samego roku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pioter900 Opublikowano 4 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2005 Witam! Ja też sobie chciałem wykupić AC w PZU...Ale za moje Suzi 2001r Krzyknęli mi 1400zł... A ja za moja mial bym zaplacic cos ok 1300zl !! no a do tego, mogl by byc problem z ubezpieczeniem (mozliwe ze PZU w ogole nie chcialo by mi go ubezpieczyc), bo moto starsze niz 10 lat (??), no i ja jestem w jakiejs gropie wysokiego ryzyka (mam 22 na karku :() No totalnie im wszystkim odjebalo. W innych firmach jest tak samo ?? BTW: jak Ci moglo wyjsc 1400zl ?? Moto jest na Ciebie zarejestrowane?? masz jakies zniszki ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi