krzychu-985 Opublikowano 27 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2005 Witajcie otoz skonczyla mi sie zebatak przy silniku poprosry jest tak starta ze mi sie lancuch slizga. Wiec postanowilem wymiane . Wiele czytalem ze jak wymieniac to wymieniac wszystko czyli lancuch zebatak PRZEDNIA I TYLNIA. aLE ide dzis do sklepu i koles mowi ze od reki ma zebatke tylnia i lancuch ale tylniej niema i niema mozliwosci sprowadzic;/ W sumie tyl mam w nienajgorszym stanie wiec jeszce by posluzyl ale znowu niechce sie bawic w wymienieanie po troszeczke odrazu chcialbym calosc. Musze jeszce popytac gdzieindziej . Wlasnie czy przod powinien miec 14 zebow? dzieki pzdr [ Dopisane: 27-06-2005, 15:38 ]sorka pomylka ide do sklepu i koles ma od reki zebatke przednia i lancuch:) tylniej niema:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 27 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2005 A per zebatki tylniej do aprili. To ja mam zdaje sie od kadeta - dziedzictwo po poprzednim wlascicielu. Podobno nie ma innego wyjscia. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 27 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2005 Przecyztaj bo tu jest prawie identyczny temat.http://www.forum.motocyklistow.pl/viewtopi...pic.php?t=28140 A per zebatki tylniej do aprili. To ja mam zdaje sie od kadeta - dziedzictwo po poprzednim wlascicielu. Podobno nie ma innego wyjscia.Do RXa nie ma problemu z zębatkami wiec do waszych sprzętów też nie powinno. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-985 Opublikowano 27 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2005 i wlasnie sciagnilem swoja zebatke zdawcz i ma 13 zebow a koles mi mowil ze ma 14 zebow? Jak to pojdzie na osiagi? I jeszce jedno ja mam wahcacz jednoramienny i ta zebatka jest taka hmm dziwna watpie zeby pasowala od jakiegops kadeta. Chyba kupie tylko zebatke i lancuch i mwoi sie trudno pokombinuje za tylnia wkoncu jezdzic trzeba:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak Opublikowano 27 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2005 zębatka od kadeta pasowac nie bedzie!! musi byc oryginał albo zamiennik (bo chyba af1 ma zebatke w kształcie miski :mrgreen: dobrze pamietam? ) wlasnie sciagnilem swoja zebatke zdawcz i ma 13 zebow a koles mi mowil ze ma 14 zebowna 100% sie zmienią. ja miałem chyba tą najwiekszą i szła maxymalnie 105 km/h przy zamknietym obrotomierzu (czyli rowne 12 tys) 8) :twisted: więc jesli zalezy Ci na przyspieszeniu i elastycznosci to bierz mniejszą ale pamietaj że spadnie prędkośc "przelotowa" na trasie a i tak nie jest zbyt wysoka :) Cytuj SPRZEDAM CZĘŚĆI HONDA XR XL NX 600 650, kontakt 600031499 lub [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-985 Opublikowano 27 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2005 Wiec jesli wezme 14 to zwiekszy sie v.max ale zgorszy przyspieszenie? Chyba wezme to 14 bo itak innych niemaja od reki a zalezy mi na jezdzie. Jeszce jedno u mnie zebatka byla normalnie zalozona bez zadnej sruby itd. i scignolem ja pare reazy ruszajac i zeszla? Czy tak powinno byc (oczywiscie nadal chodzi mi o przednia. Jeszce jedno ile ma zebatka z tylu bo niechce mi sie liczyc:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
niagara Opublikowano 27 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2005 na odwrot jesli dasz 14 to bedzie lepsze przyspieszenie i gorszy v-max Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-985 Opublikowano 27 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2005 qrede to vmax mam kiepski;/ a jak jeszce zmniejsze ale zobacze ja slyszalem ze znowu na odwrot kto da mi ostatecznoa odpowiedz. CZY jak zmienie zebatke ale tylko przy sliniku na wieksza to co sie zmieni vmax czy przyspeszenie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 27 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2005 qrede to vmax mam kiepski;/ a jak jeszce zmniejsze ale zobacze ja slyszalem ze znowu na odwrot kto da mi ostatecznoa odpowiedz. CZY jak zmienie zebatke ale tylko przy sliniku na wieksza to co sie zmieni vmax czy przyspeszenie? zmieni sie i to i to wiekszy vmax ale slabsze przyspieszeniejak nie wiezysz to wez rower i wyprobujniagara jak nie wiesz to nie wprowadzaj ludzi w blad Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-985 Opublikowano 27 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2005 zmieni sie i to i towiekszy vmax ale slabsze przyspieszeniejak nie wiezysz to wez rower i wyprobujniagara jak nie wiesz to nie wprowadzaj ludzi w blad Tak tez wlasnie sadzilem:) Wielkie dzieki . Mysle ze jakos tam lepszy jest v-max szczeglonie ze planuje dalsze wypady wiec potrzebne mi jest dobra predkosc przelotowa anie przypieszenie bo nawyprzedzac to sie nienawyprzedzam:D pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi