aLLy Opublikowano 26 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2005 http://bikepics.com/pictures/379993/ nie mam slow by to skomentowac.. moze poza jednym.. TRAGEDIA Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plocho Opublikowano 26 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2005 Wierz ludzie maja rozne gusty... jak dla mnei to wlasciel troche go odmlodzil :D fakt ze w pewenych miejscach przesadzil ale ... :Dpzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bols2 Opublikowano 26 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2005 czemu :?: Jakby troszke obił gąbeczką siedzisko + zdjął te cuś takie na pozór łusek z baku to naprawde ładne moto fajne i ze swoim stylem.Przynajmniej dlamnie ,różne gusta mają ludzie wiem ,że teraz mnie pojedziecie ,że badziew itp ale ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aLLy Opublikowano 26 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2005 jakby sie odjelo pare ( prawie wszytskie dodane) czesci to mozna naprowadzic na dobra droge, ale w takim stanie jak jest teraz to poprostu wiocha.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zierek Opublikowano 26 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2005 To twój? :D Coś tak jakby Star Warsy.A ten stelaż nad bakiem to chyba podstawka pod długopisy :-)Pasażer musi mieć wugodnie.Ohyda! Tak popsuć motocykl :D WT przez duuuże W i T . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-985 Opublikowano 26 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2005 heh widzialem to. Ten szajz zostal wybrane na Photo of the Day. porazka.. jak mozna tak pokaleczyc motocykl ale wiadomo kwestia gustu:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
luzi Opublikowano 26 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2005 Jakby troszke obił gąbeczką siedzisko + zdjął te cuś takie na pozór łusek z baku to naprawde ładne moto fajne i ze swoim stylem Ja się zgadzam z tym w 100%!!Zmienić siedzonko,śćiągnąc to coś z baku i zaje**sty street!!! :twisted: :twisted: Śliczny by był!!POZDRO!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aLLy Opublikowano 26 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2005 by byl , ale nie jest i pewnie nie bedzie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kleszcz Opublikowano 26 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2005 E tam gorsze WT sie widziało, a ten jeszcze daje rade. Jakby przerobić to co wyżej nadmieniono to byłby konkretny street nie jeden z was by postawił sobie takiego w parku maszyn :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 26 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2005 Streety jakoś w ogóle niespecjalnie mi się podobają - kojarzą mi się nierozłącznie z plastikiem po dzwonku :)... a ten na zdjeciu to już maxymalne przegięcie 8O Zwłaszcza, że sam jeżdżę identycznym motocyklem, tyle tylko, że w orginalnym wydaniu... i choćby nie wiem co, nie pozwoliłbym nigdy przerobić mojej suzi na takie "coś" :D :D :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
młodymz Opublikowano 26 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2005 bardzo ładnie pomalowany silnik i kołaps. co to znaczy WT? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aLLy Opublikowano 26 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2005 ps. co to znaczy WT?Wiejski Tuning Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lyku Opublikowano 26 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2005 WYGLADA JAK BY KTOS ZACZAŁ GO TUNINGOWAC I PRZEZ TO POMALOWAŁ SILNIK ZMATOWIAŁ TŁUMIK ALE W PEWNY MOMENCIE PRZEKROCZYŁ GRANICE I W POWSTAŁO TEN OTO SYF.JAK BYM GO DOSTAŁ W SWOJE RĘCE ODRAZU SRÓBOKRĘT I PIŁA W RĘCE I BYM CIĄŁ METAL I KRZESAŁ ISKRY. :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi