Performer Opublikowano 29 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2005 Ja mam taki stelarz pod kufry Givi, nazywa się on Wingrack http://www.giviusa.com/index.cfm?fuseactio...prodid=monorack Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gregor Opublikowano 29 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2005 Ostatnio jak zapakowalem wszystko w torby boczne na pasek pod siedzenie pasazera to plastik pekl. Za duza torba na bak ogranicza widocznosc. Najlepsze wyjscie, to minimalizacja bagazu - spanie nie w namiocie i jedzenie w barach oraz wozenie plecaczka turystki a nie modelki.Tylko czy jest sens rwać włosy o jakiś tam kufer więcej? I tak podczas długiego wyjazdu jesteś trochę zapakowany i z kobietą więc o jeździe "ryzykownej" można zapomnieć. Ktoś musi wychować dzieci :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
legut7 Opublikowano 30 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2005 Wczoraj chodzac po Rynku Krakowskim natknalem sie za trzech motocyklistow z Finlandii, na Hayabusach :-)Wszyscy jechali z towarzyszkami, a zaladowani byli w boczne kufry oraz centralny... Cytuj www.legato-motocykle.plOdzież, części i akcesoria do motocykli, skuterów i ATVWszystkie marki w jednym miejscu! Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kudlaty Opublikowano 1 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2005 Ja pakuje sie roznie w zaleznosci od tego na ile jade i czy sam czy z plecaczkiem... Jesli np samemu na zlot to pakuje sie w tankbaga, plecak i wbijam do kogos do namiotu :] Jesli w dwie osoby to mam tak jak Fat sakwy boczne, mam do tego torbe 50l z polo do ktorej wchodzi namiot, karimata itp. Ale ta torba akurat nie ma sie za bardzo do jazdy z plecaczkiem, bo zabiera czesc jej miejsca... zastanawiam się nad dorobieniem sobie stelaża juz pomysł mniej więcej mam gdzie go podpiąc i jk wykonać. A moglbys napisac gdzie chcesz fgo mocowac, bo ja tez bym chcial sobie stelaz zrobic ale nie za bardzo mam pomysla ... i jakbys mial jakies fotki to bylbym wdzieczny pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
WSR Opublikowano 1 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2005 Jak zrobię to podeślę Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi