trajka66 Opublikowano 25 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2005 Koles wystawial go 1 czerwca i moto mial tyle wad ze ho ho. http://www.allegro.pl/show_item.php?item=52082866 Nie mowiac juz o regulowaniu zaplonu przeciez to moto ma elektroniczny 8O co tu regulowac. Wciska kity z szok to widac. Tamto konto mu zablokowali to wystawil z innego, tylko jak wczesniej nie sprzedal to teraz spryciarz nie opisal zadnych wad. http://www.allegro.pl/show_item.php?item=54776022 Haha teraz doczytalem ze jak wystawial go miesiac temu moto mial na nowych czesciach zrobione 2300 km, teraz na aukcji ma zrobione 1000km. Ludzie cofamy sie w czasie :-D :-D . Uwazajcie ten sprzet i sprzedawca smierdza z daleka :D . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsiekHonda Opublikowano 29 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2005 Gratuluje charakteru:)Nie szukam już motocykla bo znalazłam ale łatwo mozna sie naciąć na oszustów.Wielki ukłon za to że przedstawiłeś to ogłoszenie.Pozdrawiam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomaszek Opublikowano 29 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2005 Jak ja widze na allegro zdjecie jak ktos pali gume to juz wiem co o moto sadzic... On chcial przed kumplami poszpanowac?? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 29 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2005 No wiecie trza tepic takich du*kow. A co do palenia laczka to dla mnie tez to glupie, i tak wiadomo ze 95 % takich sprzetow bylo stawianych na kolo, palona guma ale nie widze sensu zeby kogos zniechecic takimi fotami. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 29 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2005 Jak ja widze na allegro zdjecie jak ktos pali gume to juz wiem co o moto sadzic... On chcial przed kumplami poszpanowac?? najlepsze jest jak ktoś daje zdjęcie z paleniem gumy i pisze, że sprzęt nie katowany Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 29 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2005 Jak ja widze na allegro zdjecie jak ktos pali gume to juz wiem co o moto sadzic... On chcial przed kumplami poszpanowac?? najlepsze jest jak ktoś daje zdjęcie z paleniem gumy i pisze' date=' że sprzęt nie katowany[/quote'] a zdarza sie to dosyc czesto :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomassoo Opublikowano 30 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2005 Jak ja widze na allegro zdjecie jak ktos pali gume to juz wiem co o moto sadzic... On chcial przed kumplami poszpanowac?? najlepsze jest jak ktoś daje zdjęcie z paleniem gumy i pisze' date=' że sprzęt nie katowany[/quote'] a co to za katowanie ?? :roll: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 1 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2005 Znowu mota. Znowu inne konto calkiem inny opis, nagle brak przedniego szkla w lampie. " V-MAX - 130 KM ( po przestawieniu zapłonu V-MAX to 160KM ale tak go zatarłem) " - o co tu biega, nadal nie wien co on tam przestawia ?? Nie no uwazajcie naprawde bo juz 3 raz go wystawia i za kazdym razem cos sciemnia. Teraz juz nie dal foty jak jara lacza :P. Aha zapomnialem linka : http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=56392109 A czy jaranie lacza niszczy moto - od strzelania ze sprzegla mozesz sobie zniszczyc sprzeglo, a od samego palenia opone ktora zazwyczaj nie jest tania. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 3 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2005 Hehe dobre. A jak sie typa spytałem przez GG na czym polega ta regulacja zapłonu to nagle przestał odpowiadac :lol: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Thomaszek Opublikowano 3 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2005 Wiadomo - widzial, ze trafil na kogos madrego i nie wiedzial co mowic...A jesli widze zdjecie palenia gumy to wiadomo, ze nie tylko to bylo robione... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Digidy Opublikowano 4 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2005 "Jezeli jesteś zainteresowany motorem a nie masz całej sumy , to mozesz wpłacic zaliczkę , to przytrzymam motor dla Ciebie, zaliczka bez zwrotna!!", tak koleś sobie myśli, że ktoś mu wpłaci zaliczke a on w tym czasie bedzie mógł katować sprzęta do woli..... :-D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Nitomen Opublikowano 10 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Lipca 2005 palenie gumy 15-20 konnym moto to jest katowanie KomaRR -->Simson S51-->2 x ETZ 250 i 251--->KLR 650 A1--> XR 600R - 94--->Obecnie VFR 800 Fi -98 oraz KTM LC4 620 GS - 98 na FCR 41 http://www.bikepics.com/members/rysiek24/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-985 Opublikowano 11 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2005 cagiva ma ponad 30 koni:) Ja swoja Aprilia 50ccm bez problemu pale gume robie koleczka itd. Ale moja skrzynia biegow niezabardzo to znosi :? :? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy_ Opublikowano 11 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2005 Ja swoja Aprilia 50ccm bez problemu pale gume robie koleczka itd. Ale moja skrzynia biegow niezabardzo to znosi Powodzenia w dalszym użytkowaniu Aprlilki! Ps.Ja swojej nie katuje-nie pale gumy,nie stawiam na kolo,nie robie stoppie...nic z tych rzeczy.A palenie gumy taką piećdziesiątką to glupota,silnik dostaje ostro po dupie.Rozumiem...conajmniej 50 kuniów i palic gume,bo 50 konnym sprzętem nie trzeba się męczyć żeby zakręcić kolem :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-985 Opublikowano 11 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Lipca 2005 hehe moja apka wytrzyma wszsytko :-D A ogulem to ja nawet niemecze swej apki:) hamulec troszke gazu i kreci:D A ze dostaje po dupie .. wiem wiem ale itak po tym sezonie ja sprzedam i kupie cos innego . Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi