sorkel Opublikowano 25 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2005 no a co lepsze aprilia tuareg czy yamaha dt Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak Opublikowano 25 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2005 masz tylko 2 tys wiec raczej nie powinienes wybrzydzac i brac to co sie trafi Cytuj SPRZEDAM CZĘŚĆI HONDA XR XL NX 600 650, kontakt 600031499 lub [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitu Opublikowano 25 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2005 Ja bym postawił chyba na Yamaszke... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sorkel Opublikowano 25 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2005 Ja też miałem checi na dt ale jak się przejechał kumpla motorem to odrazu chciałem tego typu motor wygodnie się jedzi i wogule fajnie ale zobaczymy. [ Dopisane: 26-06-2005, 13:45 ]może ktoś ma dane technicze aprilia tuareg i fotki bo w necie nie ma tego za dużo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
QooBooS Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2005 tu jest Suzuki RG: http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=59513079 tylko że nie wiem dlaczego tak tanio ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-985 Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2005 u jest Suzuki RG: http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=59513079 tylko że nie wiem dlaczego tak tanio ;) blee rg jest brzytdkie .. wyglada tak przestarzalo.. a tanio to pewnie cos sie zatym kryje :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2005 u jest Suzuki RG: http://moto.allegro.pl/show_item.php?item=59513079 tylko że nie wiem dlaczego tak tanio ;) blee rg jest brzytdkie .. wyglada tak przestarzalo.. a tanio to pewnie cos sie zatym kryje :twisted: wiesz mi rg tez sie nie podobalo, dopoki nie zobaczylem na zywonie jest takie zle jak wyglada na zdjeciach Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 5 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Sierpnia 2005 A Mtx?? A Ts?? Czy macie aż tak ograniczone horyzonty?? Albo krowiasta dt albo trudno dostepna aprilia! Kup Mtx-a 80 zarejstr na motorower i się ciesz ;) Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SimsonFun Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Sierpnia 2005 Jesli masz do dyzpozycji 2000zl to radzilbym nieszukac i ewentualnie kupowac na sile DT i nie wiedziec ja slugo pochodzi poniewaz za 2000 masz juz bardzo dobrego MTX-a a to bardzo przyzwoita maszyna!!!! Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotrek89 Opublikowano 14 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Sierpnia 2005 dt 80,honda mtx i suzuki ts Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiND Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2005 jak masz 2 tyś to polecam simona enduro :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sorkel Opublikowano 15 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Sierpnia 2005 za 2 tyś widziałem simka s53 z 1997 roku fajny fajny ale to był tylko simek a ja chce coś lepszego ;) no i wiedzałem APRILIA TUAREG 125 zarejestrowany na motorower tylko za 5500zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
czapla499 Opublikowano 25 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2006 części do tuaregów pasują z innych motorowerów i wcale nie są drogie właśnie są 2 na allegro 1 2400zł. nikt nie bierze 2 raz aukcja była wystawiona 91r. 2 90r. 2700zł, ale najlepiej kupić DT80 zarejestrowaną na motorower, a najlepszym miejscem w internece do dokonania takiego zakupu jest chyba allegro, szczerze odradzam DT50 bo to 2takt i nieźle go trzeba grzać żeby wyduścić z niego troche mocy więc zazwyczaj wszystkie ty zwykłe trupy zato 80 często sa ztuningowane i nieżadko wyciągają ponad 15 koni i można nimi zasówaćponad 100k/h mój kolage miał taką DT-tke i bez problemu na szutrowej drodze można było wykopac dołek w ziemi, często go w taki sposób parkował. pzdr :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 25 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2006 części do tuaregów pasują z innych motorowerów i wcale nie są drogie właśnie są 2 na allegro 1 2400zł. nikt nie bierze 2 raz aukcja była wystawiona 91r. 2 90r. 2700zł, ale najlepiej kupić DT80 zarejestrowaną na motorower, a najlepszym miejscem w internece do dokonania takiego zakupu jest chyba allegro, szczerze odradzam DT50 bo to 2takt i nieźle go trzeba grzać żeby wyduścić z niego troche mocy więc zazwyczaj wszystkie ty zwykłe trupy zato 80 często sa ztuningowane i nieżadko wyciągają ponad 15 koni i można nimi zasówaćponad 100k/h mój kolage miał taką DT-tke i bez problemu na szutrowej drodze można było wykopac dołek w ziemi, często go w taki sposób parkował. pzdr Hahahahahahaahahahahahahahaha ad.1 a dt 80 to co? 4 takt? hahahahahaDt 80 ma 11KM ad.2 aprilia tuareg 50 jest lepsza od dt 80ad.3 nawet simsonem mozna wykopać dołek....wszystko zależy od opony.ad.4 Kogo to obchodzi co napisałeś? Nic ciekawego nie powiedziałeś tylko jakies brednie! Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 25 Lutego 2006 Udostępnij Opublikowano 25 Lutego 2006 ad.3 nawet simsonem mozna wykopać dołek....wszystko zależy od opony. Jeszcze trzeba umieć :mrgreen: :mrgreen: ad.1 a dt 80 to co? 4 takt? hahahahaha Mi sie wydaje ze to cos 50/50! powiedzmy 3 takt! Nie dość ze koles bzdury chrzani to jeszcez odkopal temat Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi