sorkel Opublikowano 25 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2005 Planuje sobie kupić na wakacje jakieś enduro. Mam nie dużo kasy to znaczy 2000zł podobają mi się endura takie jak mają na wyścigach typ paryż dakar.Mój kumpel kupił sobie taki tylko ,że 125 jest to chyba YAMAHA TDR chyba nie pamiętam ale ja chciałbym motorower.Może być tradycyjne enduro i jak ktoś zna konkretne modele niech napisze czekam na odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-985 Opublikowano 25 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2005 Poszukaj w archiwum sam kiedys nawet pytalem oto .pzdr ( jesli paryz dakar to najlepsza aprilia tuareg i derbi BI3 czy jakos tak) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sorkel Opublikowano 25 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2005 ale z togo co widze to aprilia tuareg to chyba 125 a ja chce motorower Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aLLy Opublikowano 25 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2005 sa 50'tki, a jesli chodzi o zwykle endruo to za ta kase pozostaje ci DT lub TS? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sorkel Opublikowano 25 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2005 a jaki ma v-max aprilia? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzysiek_1234 Opublikowano 25 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2005 Gdy bym miał się decydować na jakies enduro to kupił bym Yamahe dt 80 zarejestrowaną na motorower.Ja polecam dt. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitu Opublikowano 25 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2005 Yamaha DT80 to byłby dobry wybór, ale myśle że za 2000zł to ciężko będzie znaleźć jakiś super egzemplarz... No ale zawsze może się znaleźć jakaś okazja :D Życzę szcześcia w poszukiwaniu i trafienia na dobry modelPZDR - Pitu Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
necko Opublikowano 25 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2005 Przede wszystkim http://www.forum.motocyklistow.pl/search.php :!: Mój kumpel kupił sobie taki tylko ,że 125 jest to chyba YAMAHA TDR chyba yamaha TDR to tzw "funbike" czyli ni to enduro nie scigacz ale raczej z nastawieniem na szose, takie po prostu moto do wozenia 8) A jak szukasz motoroweru wygladajacego jak te z Paryż Dakar to ta Cagiva pod wzgledem wygladu spelnialaby towje wymagania i to jest 50 ale ja bym tego nie kupowal :D Do 2000 tak jak koledzy mowia DT 80, starszy rocznik i przywiezione moze dasz rade zarejestrowac zeby sie zmiescilo w 2k. DT 50 jest slabiutkie, nie polecam! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-985 Opublikowano 25 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2005 tuareg chyba kolo 100 pojdzie. Tutaj ktos na forum na tuarega wiec jak znajdziesz to pytaj :D Mi tez bardzo sie podobaja te motorki ale jest ich bardzo malo ( w szczegolnosci 50ccm) i pewnie z czesciami typu plastiki itd bylby duzo problem. . Ale sa to fajne motorki wiec jakbys znalazl cos ciekawego to kupuj:D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pitu Opublikowano 25 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2005 U nas jeden gościu w Dąbrowie ma Tuarega, ale 125ccm... Nie mam z nim większego kontaktu, oprócz powitania na trasie, ale motorek prezentuje się konkretnie... Ale ze znalezieniem DT80 będziesz miał mniej problemów, a i części napewno bardziej dostępne :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 25 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2005 DT 50 jest slabiutkie, nie polecam!80cc też Icea_PL ma do sprzedania jakos nie drogo Aprilie Tuareg 50, tylko ze tłok do wymiany. Pamiętaj ze taka "dakarówka" sporo więcej waży od normalnej piećdziesiatki i przy tej samej mocy moze troche slabiej ganiac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sorkel Opublikowano 25 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2005 a nie wiesz za ile szprzedaje i ile kosztuje tłok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 25 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2005 a nie wiesz za ile szprzedaje i ile kosztuje tłokCo do ceny to spytaj go na PW a co do tłoka to si enie martw bo on sprzeda ją dopiero jak ją zrobi czyli po wymianie tłoka na nowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sorkel Opublikowano 25 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2005 a można kupić aprilia tuareg 80 czy tylko są 50 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak Opublikowano 25 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2005 aprilia nie robi 80-tek. te wszystkie 80-ki apy to 50-ki z tuningowymi cylindrami Cytuj SPRZEDAM CZĘŚĆI HONDA XR XL NX 600 650, kontakt 600031499 lub [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi