mwichan Opublikowano 23 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2005 Więc chcę zmienić motorower na jakiś lepszy.Podobają mi się RD i coś wlasnie tego typu MBX itd. oraz skutery. Więć mam pytanmie jaki motor jest dobry tani i zrywny.Chodzi mi tu o sprzet za jakieś 500zł i do lakiernika czy z zatartym tłokiem!!Cyz może taki motorower jest dobry,mało awaryjny zrywny??Czy ten model spełnia moje wymogi -bo szczerze mowiac malo wiem o marsach Piszcie c owiecie tylko nie proponujcie crossów [ Dopisane: 23-06-2005, 14:24 ]Czy może poprostu zainwestować w dobrą jawke mustanga ??Moj ogar nie ma papierow i jest awaryjny nawet p oremnocie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gorillaz Opublikowano 23 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2005 Za 500 nie kupisz nic japonskiego. Ja ci proponuje Mustanga albo Charta. Moja Jawa smiga juz czwarty sezon bez remontu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiND Opublikowano 23 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2005 to ładnie bo ja mam simka i mam go rok i cały czas siedze w garażu i przy nim robie i tak nie jeździ :)( pozdro :)) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwichan Opublikowano 23 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2005 Moze HYZIO mi sprzeda swoją JAWKĘ??Bo chcę kupić cos pewnego bo jak sie nie znalem nic a nic (nie wiedziałem co to magneto) to mi gosciu powiedzial ze zaplon do regulacji jest a nic poza skrzyna biegow i obodową nie zostało z tego silnika [ Dopisane: 23-06-2005, 15:52 ]Jak ktoś jest z łódziego i ma jawkę mustanga z papierami na sprzedaż to piszcie juz niedlugo kaska bedzi to bym chetnie kupil Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-985 Opublikowano 23 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2005 za 500zl to chyba kupisz japonca w stanie rozkladu w ktorego bedziesz musial drugie ponad 500zl wlozyc. Lepiej za ta akse jakiegos charta moze simka do lekkiego remontu a jesli japonia to dozbieraj:P Pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwichan Opublikowano 23 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2005 Wlasnie moj sasiad kupil RD za 450zł z rejstracja i wogole i wlozyl chyba 400zł bo byl zatarty tłok Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aLLy Opublikowano 23 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2005 wiadomo trafiaja sie takie sprzety lecz zadko. Musisz miec oczy i uszy szeroko otwarte i czychac na takie okazje :) Mozna sobie zrobic nie wielkim kosztem fajny motorek. Jesli masz jakies pojecie o mehanie to czemu nie? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwichan Opublikowano 23 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2005 z tym pojeciem to sie zatrzymalem na czyszceniu gaznika i zmienianiuy kondensatora oraz cewki:d [ Dopisane: 23-06-2005, 16:25 ]ale nadal czekam na propozycjony roznych sprzetow jawek,chartow simkow itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lyku Opublikowano 23 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2005 KUPUJ CHARCIKA.JEŹDZIŁEM NA ROMECIE OGAR 205 KOLEGI I KTÓREGOS RAZU SIADŁEM NA CHARTA MASZYNE DUZO LEPSZA.SAM CHCIAŁEM MIEC CHARTA ALE BRAK $ NARAZIE . :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 23 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2005 Piszcie c owiecie tylko nie proponujcie crossów Za 500zł to z crossow to tylko Komar Kros i pochodne :-D Pomyśl w przyszłosc- kupisz od jakiegos typa za 500zł japonie sprawna (wiem ze mozna bo za 800zł kupiłem TS z 1994 na papierku), przyjdzie pora na remont i co? Bedziesz miał jakies 800zł (widze ze sie nie znasz to sprzet bedzie musial isc do serwisu). Po prostu licz sie z tym ze czesci do motocykli japonskich sa drozsze.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KrzyChules Opublikowano 23 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2005 Charcinka - kupilem za 480 :] sprzet bardzo dobry praktycznie bezobsługowy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 23 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2005 No jawka jest calkiem sumpatyczna. Moj kumpel mial jawke bardzo dobrze sie sprawowala 8) Poszukaj jakiegos charta do tych 500. Za tyle raczej simka nie kupisz. Najwyzej padake :-D Pozdr Magik 8) Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 23 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2005 ja moglem kupic yamahe chyba RD za 500zeta z papierem rozlozona z gwarancja wszystkich czesci... chyba nie zdajesz sobie sprawy ile kosztuja czesci do motocykli japonskich- podam przyklad na hondzie mbx gaznik 600zl a w jawie 160 oryginalkruciec ssacy 120 zl a w jawie 7zlsprzeglo 60zl tarcza a w jawie 7-8 nie ma co porownywac- dozbieraj sobie i kup poradna japonie albo charta- ladne moto. ps. krzychules ty jestes ze slaska a tam ceny sa znacznie mniejsze w przypadku rometow itd niz w innych rejonach.pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mwichan Opublikowano 23 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2005 moze nie znam dokładnych cen ale wiem bo wszystko wymiaenialem w romecie to mysle ze kazda cene x3 i wyjdzie mi cena gaznika ,cylindra itd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 23 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2005 krzychules ty jestes ze slaska od kiedy bialystok jest na slasku ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi