Gość Dori Opublikowano 23 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2005 http://www.rzeczpospolita.pl/dodatki/warsz...szawa_a_15.html tyle z RP ... :):( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blade Opublikowano 23 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2005 Ten sezon jest straszny, ciagle tylko ktos sie rozwala... Szkoda chopaka, taki mlody, zdolny... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość KrzyChules Opublikowano 23 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2005 [*] kolejny motocyklista ginie... :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
LUZIPOWER Opublikowano 23 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2005 :cry: [*] :cry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojti Opublikowano 23 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2005 Mors certa, hora incerta :| ['] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yaco Opublikowano 23 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2005 Kirowcy fiatów uno to jedna z tych rzeczy na naszych drogach, których się boję - nader często taki "gosciu" w uniaku odwala nieprzewidywalne rzeczy. Jakies dokłądniejsze info o pogrzebie? - która godzina i gdzie? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Dori Opublikowano 23 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2005 http://sport.trojmiasto.pl/news.phtml?id_news=16325 :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Farel Opublikowano 23 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2005 Czy ten koleś to nie pracował przypadkiem kiedyś w Larssonie ?Jak czytam takie posty to myślę sobie że trzeba zwolnić, przestać wygłupiać się na ulicy, bo mam dziecko i rodzinę. Wsiadam na moto i ku*wa wszystko zapominam. po**bany mózg. Spoczywaj w spokoju. Wyrazy współczucia dla rodziny. Farel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
xander Opublikowano 23 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2005 [ ' ] żegnamy Cię Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 23 Czerwca 2005 Administrator Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2005 Bardzo mi przykro.. takie młode, chętne życia, życie... To boli nie tylko rodzinę, ale i nas, zupełnie obcych dla Niego ludzi. Nie wiem co w tym jest, ale mamy w swoim środowusku taką wrodzoną wrażliwość, że jak toś z naszej szeroko rozumianej grupy odchodzi, czujemy się tak jakby ktoś bliski nam odszedł. Nie wiem jak jest w innych zamkniętych grupach społecznych, ale nqaszej się nie wstydzę!!! A co do sezonu - nie mówmy że jest więcej ofiar niz w poprzednim roku, bo i tak w następnym będzie więcej, bo: przybywa motocyklistów, przybywa motocykli, przybywa nieobliczalnych kierowców puszek... Pogódżmy się z faktem, że stajemy się mięsem armatmin w ruchu uliczhym i róbmy wszystko by się nim nie stać! pzdr Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zajc Opublikowano 23 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2005 Niestety, czyjs blad moze kosztowac nas zycie-i nie pomoga wtedy nawet najlepsze umiejetnosci jezdzieckie....A jeszcze w weekend bylismy na torze i czarna GSka z numerem 100 pocinala po asfalcie. Wtedy nie znaczylo to dla mnie zbyt wiele-a teraz nabralo tak wielkiego znaczenia. Szkoda, wielka szkoda czlowieka i zawodnika [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafik Opublikowano 24 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2005 k***a co za syfaz ciary mnie przechodza,szkoda chlopaka :ehz: w podobny sposob zginol w tamtym roku moj bratanek www.sokolriders.com--- jezdze bo lubie --- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość biadzi Opublikowano 24 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2005 pogrzeb jutro (sobota) o 10:00 w kościele w Straszynie (przy obwodnicy Gdańska) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek9 Opublikowano 24 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2005 Paweł był ze Straszyna? Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
miras111 Opublikowano 24 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2005 :cry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi