andrzejtomecki Opublikowano 22 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2005 [*] ten sezon jakis pechowy :cry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yoshi Opublikowano 22 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2005 ['] :| FOTO PIT-LANE Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mac89 Opublikowano 22 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2005 [*] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 22 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2005 Dzisiaj się dowiedziałem od ludzi z Larssona, to podobno ich kumpel. Pytali się jak się to stało .... Pawel Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BRUNO KAWOSZ Opublikowano 22 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2005 (')...Tak jak napisał Olsen,dowiedzielismy sie chyba jako jedni z pierwszych o tym nieszczesliwym wypadku... :banghead: ten sezon jest naprawde "czarny" Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Opublikowano 22 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2005 Smutno [`] :cry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
b_rak Opublikowano 22 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2005 [*] aż się łezka w oku zakręciła :cry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wróbel Opublikowano 22 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2005 [*] Spoczywaj w pokoju.... i obyś Tam, na Górze....mógł jeździć swoim wymarzonym motocyklem po Niebieskich Autostradach.... Pamiętajcie...jeździjcie ostrożnie... Pozdrawiam, Marcin. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
spman Opublikowano 22 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2005 [*] "nie znasz dnia ani godziny" :banghead: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Katanka Opublikowano 22 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2005 [ ' ] [ ' ] [ ' ] Mój był wspaniały kolega... :banghead: pokaże ci Was rok temu miałam wypadek w czasie wyscigu III runda CBR125.Strzałka czerwona to ja, a obok srebrny motor to on Paweł... www.republika.pl/agata_swietek/skanuj2.jpg Strasznie... :banghead::( Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiceR Opublikowano 22 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2005 ['][']['] szok, a tak mu dobrze szlo.... Świeca po prostu wymiatal...W sobote pogrzeb. Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
01kriters Opublikowano 22 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2005 To co się dzieje w Warszawie jest straszne , dzisiaj widziałem wraki kolejnego motocykla..............kierowca stan krytyczny ..........przeje..ne.... i tak cały czas................ Warszawa to nie jest miasto przyjazdne motocyklom............................... czasami odechciewa mi się jeżdzenia.....pytanie co można zrobić żeby takich sytuacji było jak najmniej. :cry: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GT 80 Opublikowano 22 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2005 :banghead: Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KiceR Opublikowano 23 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2005 Wlasnie sie dowiedzialem, ze przyczyna byl samochod, ktory zajechal mu droge... a moto prawie nie drasniete... Kierowca katamarana pewnie "myslal ze zdazy"... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wats Opublikowano 23 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Czerwca 2005 Szkoda go :) Uwazajcie bo tak jest na drogach ['] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi