Mati Opublikowano 21 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2005 Otuz słyszałem o gotoaniu gażników czy to prawda ? jak sie to robi?? czy to coś pomaga i jakie gażniki można gotować? np mógł bym ogarowski (ogar 200)gażnik gotować?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati Opublikowano 21 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2005 nie leci bo jeszcze ktos mówił w mechanice ogólnej że wygotował gażnik :idea: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Buła Opublikowano 21 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2005 mój znajomy ugotował gażnik od jawki ale oprócz całego garczka syfu jaki wyszedł z gażnika pod wpływem tamperatury to wcale lepiej ogar nie chodził.pózniej się śmialiśmy że ugotował zupe z gażnika. :-) :-) :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość brys Opublikowano 21 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2005 Mój ojciec kiedyś gotował od Fiata 125 kombiaka... zdaje się że był zatkany gdzieś wewnątrz czy coś... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati Opublikowano 21 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2005 To czyli gotowanie gaznika tylko z niego wyciska ostanie brudy? a czy grozi jakieś poszerzenie kanalików w środku?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość brys Opublikowano 21 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2005 Nie, niegrozi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiND Opublikowano 21 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2005 ja gotowalem to jeszcze dodawalem sody oczyszczajacej taki mi poradził mechanik :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cypherius Opublikowano 21 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2005 ja gotowalem gazniki maluchowskie w occie, dobrze sie czyszcza z wszelkich syfow. polecam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomason2 Opublikowano 21 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2005 Ile minut trzeba gotować gaźnik ? Tylko ocet wlać do garnka i wrzucić gaźnik ? Cytuj Honda CBR F4 99 http://www.cbrf4.blogspot.com - moja przygoda z motocyklem Honda CBR F4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-985 Opublikowano 21 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2005 Gotujemy a potem podajemy z ziemiakami :evil: a tak na serio moj kumpel gotowal do motoryny gaznik bo podobno dobrze czysci . ale sadze ze dobrze rozkrecic i mozna tak samo wyczyscic Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość brys Opublikowano 21 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2005 krzychu-985 - gaźnik gotuje się jeśli niema innej możliwości wyczyszczenie :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
cypherius Opublikowano 22 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2005 krzychu-985 : gotowalo juz wieeele osob gazniki w zalewie octowej i nikt nie narzekal, gotowalismy tak nawet poziome weberki. jak dla mnie super opcja. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi