Vlaad Opublikowano 30 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2005 A ja właśnie wróciłem z urlopu. Niestety wszystko wskazuje na to, że z powodu końca żywota tylnej opony zakończyłem w tym roku sezon motocyklowy :? :P (totalny brak kasy na ten cel). Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gobert Opublikowano 1 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2005 Pojedźcie za tydzień tzn 8 i 9 lipca, podobna w Janowcu będzie turniej rycerski, ja się tam wtedy chyba wybiorę...Dobra, wiem, zawsze zresztą jeżdżę sam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 1 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2005 No to tak. Sprawdziłem prognozę na kilku portalach i powinno być OK - deszczu nie przewidują, tylko trochę ciepło będzie :PZatem ruszamy o 10.00 w niedzielę, spod parkingu przy Torwarze (od strony Czerniakowskiej). Jadą:Aker z AgąBabajaga,HubertSly11Zibiano, Zibiano, gdybyś decydował się na samotną jazdę, daj mi znać, abyśmy na Ciebie nie czekali bez sensu :P Oczywiście innych z MGH zapraszamy, przy czym jak zwykle zastrzegam, że o tych osobach wiem, więc, gdyby coś się zmieniło, to zadzwonię, natomiast o pozostałych nie wiem, więc siłą rzeczy o ewentualnych zmianach nie będą uprzedzeni.Pozdrawiam,Hubert ps. Vlaad, trzymam kciuki, abyś znalazł coś rozsądnego. A poza tym nie próbuj mi sie w ten sposób migać z MRU :PH Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bern Opublikowano 1 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2005 to dopiszcie i nas z Kasia. mam nadzieje ze nic tym razem nam nie przeszkodzi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vlaad Opublikowano 1 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2005 ps. Vlaad, trzymam kciuki, abyś znalazł coś rozsądnego. A poza tym nie próbuj mi sie w ten sposób migać z MRU :PWykonuję intensywne ruchy w kierunku nabycia nowej opony dzięki pomocy jak zwykle niezawodnego Pawla. Co z tego wyjdzie? Nie chcę zapeszać 8) . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibiano Opublikowano 1 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Lipca 2005 alo gobert, szkoda, a moze jednka w tym tygodniu bedzie turniej :Ppozdrawiam i do zobaczeniamam nadzieje ze pogoda dopisze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Zbycho Opublikowano 2 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Lipca 2005 Będę balował w sobotę motocyklowo :mrgreen: w okolicach Maciejowic, tak sobie pomyślałem że poczekam na Was na gas station w w tych że Maciejowicach. Będę tak stał od 10,30 ... a gdyby mnie nie było to będzie znaczyć że zmógł mnie kac gigant. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bern Opublikowano 3 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2005 Może się uda, że będzie więcej osób, bo rozmawiałem wczoraj z Galarem i podchwycił temat. Jak coś wie, że ma być pod Torwarem tylko dokładnie nie pamiętałem gdzie, więc pewnie się troszkę poszukamy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Slajder Opublikowano 3 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2005 No i po imprezie.Podziękowania dla całej ekipy za mile spędzony czas.Pozdrowionka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibiano Opublikowano 3 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Lipca 2005 :notworthy: i ja dziekujepozdrawiam wszystkich Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
babajaga Opublikowano 4 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2005 było jak zwykle fajnie, i nawet sporo asfaltu :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aker Opublikowano 5 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2005 Tylko dlaczego tak się śpieszyliśmy :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hubert Opublikowano 5 Lipca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2005 Bern się śpieszył, bo Babajadze się nudziło :(A że potem mi nie szło szybciej jechać, to zwolniliśmy :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
babajaga Opublikowano 5 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2005 Aker, właśnie obejrzałam zdjęcia z naszego wypadu na Mazury -pycha ;) bardzo dziękuję :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bern Opublikowano 5 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Lipca 2005 Ja się spieszyłem??? Niemożliwe. We dwoje na jednm sprzecie i to chyba mialem najsłabszy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi