Strzalek Opublikowano 17 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2005 ile to moto ma koni? pytam bo nie bardzo sie orietuje.... Jeżeli to to orginalne 50ccm to koło 10 jezeli po ostrym tuningu to nawet 2 razy więcej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anushka Opublikowano 18 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2005 http://sin.elsat.net.pl/chris/film.wmv tylko prosze chlopcy sciagajcie pokolei bo mi sie serwer zapcha :P:D:D jak nie da sie sciagac to czekajcie 20 min :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Przemek PbS Opublikowano 18 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2005 A ogladaliscie dzisiaj jednoslad i to piekne kawasaki do hill climbingu z NOSem ???ogolnie dobry odcinek dzisiaj byl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aLLy Opublikowano 18 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2005 przegapilem... ale nie martwie sie bo przez caly tydzien beda to jeszcze puszczac :P Ogolnie hill climbing to swietna sprawa, miadza mnie rozmiary tych crossow Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak Opublikowano 18 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2005 ładnie wymiata :P czy ten koles nie udziela sie przypadkiem na forum slaskich motocyklistów?? (nie znam dokładnego adresu strony) kiedys tam wszedłem i wlasnie zapamietalem kogos na czerwonym supremoto malej pojemnosci. z tego co pamietam to namietnie cwiczył stoppie :P pozdrawiam Cytuj SPRZEDAM CZĘŚĆI HONDA XR XL NX 600 650, kontakt 600031499 lub [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aster Opublikowano 18 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2005 Mowa o zawodach w Bielawie? Widzialem na zywo, koles wymiatal.Na dodatek gosciu na jakiejs 50'tce zajal pierwsze miejsce :| Na 80'tce :P Cytuj Jawa 50 Mustang 1977 => Yamaha XJ 600N 1999 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 18 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2005 przed chwila ogladalem jednoslada :P widzialem to kawasaki fajnie nie powiem ale powalila mnie jazda na torze w poznaniu gdzie koles z MP chyba wchodzi 90 - 100 km w zakret wychodzi i pelen gaz i ten licznik tak tylko leci i na 270 sie zatrzymal 8O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aLLy Opublikowano 18 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2005 wyswietlacz nie nadarzal za przyspieszeniem , fajnie to wygladalo :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduroboj. Opublikowano 18 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2005 przed chwila ogladalem jednoslada Ja też oglądałem ten o 16,00.Kawa na serio kozacka :P Szkoda że tylko tyle o offroadzie było ;( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek3miasto Opublikowano 18 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2005 Pliska możecie mi dać kontakt do Chrisa ?? Sam planuje zająć się stuntem na 50-tce i mam kilka pytań... Najlepiej dajcie gg na PW... Z góry THX :P. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
eloelo Opublikowano 18 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2005 Ogladalem te zawody i jestem pod wrazeniem, tylko podziwiac takiego.Ale ten co wygral to tez byl mocny. ciekaw jestem co by obaj pokazali jak by bylo sucho, bo napewno wiecej :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Filu Opublikowano 19 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2005 A nie wiecie czemu nie ma już Grzesia??Nie, żeby mi go brakowało, tylko jak jego nie ma to nie ma w ogóle żadnych relacji z rajdów, a tak swego czasu nawet często były. Co do Kawyto jakoś wydawało mi się, ze jest szybsza, albo koleś wybrał poprostu zły podjazd (piasek?) na te łopaty w tylnim kole.Z materiało wydawało mi się, ze szybciej by sie podjechało pod ta górę crossówką. :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 19 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2005 Z materiało wydawało mi się, ze szybciej by sie podjechało pod ta górę crossówką tez to zauwazylem ze ta gorka byla jakas taka nie za stroma crossem mozna by wziac wiekszy rozped i napewno by sie szybciej dojechalo (przynajmniej w telewizji ta gorka tak wygladala moze na zywo jest inna) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Anushka Opublikowano 20 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2005 ładnie wymiata ;) czy ten koles nie udziela sie przypadkiem na forum slaskich motocyklistów?? (nie znam dokładnego adresu strony) kiedys tam wszedłem i wlasnie zapamietalem kogos na czerwonym supremoto malej pojemnosci. z tego co pamietam to namietnie cwiczył stoppie :( pozdrawiam ano udziela sie.... :evil: rzadko ale sie udziela :(:D :( ale namietnie to cwiczyl raczej jazde na gumie :( :D Link do foruma Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiND Opublikowano 4 Lipca 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Lipca 2005 kurde jak Krzysiu zacznie jeździć koło mojego bloku na kole :(:D aż ładnie popatrzeć:( [ Dopisane: 14 ]Anushka a znasz Pawła jego kolege :( nazwisko na K :( ma derbi :D jeździ z nim czesto :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi