lechu Opublikowano 16 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2005 Kto z was spotkal sie z takim olejem. Wczoraj zauwazylem go na stacji, jest sporo tanszy od Stihla i Husquarny, ale nie wiem czy nie jest to klasa zwyklego miksola ;) http://www.orlen.pl/cgi-bin/internet.exe/p...programId=12743 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 16 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2005 chyba cos nietak, bo stronka nie wchodzi... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Breżniew Opublikowano 16 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2005 http://www.orlenoil.pl/modules/kat_show.php?id=168 ciekawe jaka cena w detalu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MłodyVFR Opublikowano 16 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2005 a platinum nie byl wczesniej dostepny? sie mi cos tak kojarzy? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechu Opublikowano 17 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2005 z tego co widzialem 12zl kosztuje ten olej, a husqa 30zl :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduras Opublikowano 17 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2005 Lepiej takich wynalazków nie kupować , bo moim skromnym zdaniem to nic nowego jak miksol w nowej butelce :? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechu Opublikowano 17 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2005 Hunqa jest napewno lepsza od zwyklego miksolu. Wiem bo uzywalem tych olejow. Husqa nie spala sie, tym samym nie masz problemow z nagarem, z rura wydechowa itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
misiek775 Opublikowano 17 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2005 Jeżdziłem na nim. Spaliłem 4 litry i nagarów nie było Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
customer Opublikowano 18 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2005 Misiek! Czym spaliłeś te 4 litry? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 18 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Czerwca 2005 to nie mixol :P jestr takiej samej klasy jak castrol tt (półsyntetyk). Nie pozostawia dużych śladów po sobie i do tego jest tani :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi