Greedo Opublikowano 15 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2005 Czy opłaca sie prostować takie wgięcie? Jesli tak to ile to moze mniej wiecej kosztowac i gdzie to zrobic? Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redas Opublikowano 15 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2005 Greedo kup lepiej uzywana obrecz od Etki.Napewno bardziej bedzie sie to oplacalo Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nika Opublikowano 15 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2005 ledwie to widać :-D etka ma prędkości tak mega szybkie, że napewno złapiesz wobbie :lol: olej to i dalej jeździj po dziurach :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 15 Czerwca 2005 Administrator Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2005 Nie opłaca się i nie ma sensu. Lekkie wgięcie, nic się nie będzie dziać.Testowałem różne wgniecenia w endurakach i stwierdzam, że tylko mega wgniecenie, przy którym Twoje wgniecenie wygląda jak mały pierdek, potrafią zespuć jazdę.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 16 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2005 Pytam bo jak jade tak ponad 80 to tak jakby kierownica skacze w góre i w dól, myslalem ze to moze od tego. Ale sprawdze też klocki czy nie trą jakos nierównomiernie Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson13 Opublikowano 16 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2005 podobno nic na sile.... ale ja takie cos poprawilem mlotkiem trzeba wiedziec gdzie udezyc i mi juz nie skacze;] przy 80km.h objaw ten sam mialem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 16 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2005 hmmm... a moze masz zle wywazona opone? bo np ja w ogarku jak sie rozpedzilem na prostej drodze to tez mi skakal- z powodu wlasnie niedobrze wywazonej opony. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 16 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2005 Moze to i "frajerstwo" oddawac do "wyspecjalizowanego" zakładu ale przy okazji mogliby mi wycentrowac te koła i wyprostowac. Nie mam warunków i czasu zeby sie w to bawić samemu, pozatym nie sądzę żebym to dobrze zrobił. A efekt podskakiwania wkurza mnie coraz bardziej Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 16 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2005 Ja w ETeZecie miałem mocniej pogięte felgi i się za bardzo nie przejmowałem. Chociaż, jeżeli odczuwasz jakiś dyskomfort, to może warto rozejrzeć się za felusiami na jakiejś giełdzie itp. Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Administrator Dominik Szymański Opublikowano 16 Czerwca 2005 Administrator Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2005 Jak Ci mocno i bije i przeszkadza to się nie zastanatawiaj i oddawaj od ludzi prostująycych felgi.Choć powiem Ci że bylem świadkiem prostowania podobnej flgi w nowym 525EXC za pomocą młota (młotka). I się udało, choć trzeba pizgać.... I to umieć pizgać centralnie.... Trza to umieć. Jak nie ujmiesz - daj komuś kto to zrobi dobrze.pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
paluch Opublikowano 19 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2005 a gdzie w Poznaniu można wyprostowac wgniecenie w feldze aluminiowej ?? kumpela ma mały wgniot w GPZ 500, nieczuć podczas jazdy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi