Redas Opublikowano 14 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2005 http://www.bikepics.com/members/redas/ tutaj możecie zobaczyc moja Honde zwana "Komarkiem".Jest to mój pierwszy japoniec nastepca nie skonczonego Junaka do ktorego straciłem serce i zapał.Jak dla mnie to zaskoczenie że nic nie robie tylko wlewam paliwo i jade bez zastanawiania sie "czy aby czasem dojade ,a jeżeli dojade to czy wruce".Jak dla mnie to super sie prowadzi,oddaje moc w całym zakresie obrotów.Bardzo wygodna,duża i mocy jak dla mnie aż nad to.Jej minus to to że trzeba by wymienić krućce.Jej rocznik to 1979 i ma oryginalny lakier,ale w papierach ma 1994 bo wtedy była przywieziona z rajchu. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zierek Opublikowano 14 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2005 Ładna honda! Oryginalny lakier? 8O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redas Opublikowano 14 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2005 Oryginał 26 lat. Ma jeden niewielki odprysk na zbiorniku bo był nadpekniety i odskoczył Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 14 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2005 pikna ;) szkoda że już dohcsam mam sentymanta do wczesnych japońskich czwórek :P Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kolec Opublikowano 14 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2005 Faktycznie cacko.A można wiedzieć, jakim przedstawia się przebiegiem?Tak z ciekawości... ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Bratek Opublikowano 14 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2005 Piękna maszyna, prawdziwy UJM ;)gratuluje sprzęcika, chętnie sam bym taką posiadał dla samego posiadania :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 14 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2005 pikna ;) szkoda że już dohcsam mam sentymanta do wczesnych japońskich czwórek :P Ladna DOHC--A ja mam SOHC:-))))))))))))))))))))))))))Tyz oryginal lakier. Janek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 14 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2005 wiemy, wiemy ;) tyle że drogo ją cenisz :P w moich okolicach jest cb750 ohc z połowy lat siedemdziesiątych za 2500złniestety dużo braków w karoserii Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Redas Opublikowano 15 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2005 Przebieg to 64 tys. z hakiem chociaz może mieć 164 tys. przeciez ona ma 26 lat.Trzeba przyznac że nic w niej nie tlucze sie,ani łancuch pierwotny ,ani rozrzadu ,albo naprawde ma 64 tys. albo była generalka robiona bo znajomy mechanik badał jej cisnienie na cylindrach i cisnienie oleju i wszystko jest jak najbardziej OK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 15 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2005 wiemy, wiemy ;) tyle że drogo ją cenisz :P w moich okolicach jest cb750 ohc z połowy lat siedemdziesiątych za 2500złniestety dużo braków w karoserii :lol: - moze drogo, ale kompletna, lakier oryginal, nie bierze oleju, a poza tym nie zalezy mi na szybkim sprzedaniu. Anyway, co brakuje tamtej za 2500??? Moze cos mam- albo moge dostac. Duzo rzeczy mozna dostac w USA( ja juz troche w swoja zainwestowalem i tak wyniosla mnie wiecej niz chce sprzedac) . Pozdr. Janek.P.S. W tej DOHC trzeba sprawdzic luzy zaworowe czy trzyma, i stan lancuszkow rozrzadu, wymienic olej z filtrem oleju to podstawa na poczatek- bo w zeszlym roku znajomek sprowadzil z niemiaszkowa DOHC i okazalo sie ze tam juz byla "picowana"- skracane lancuszki rozrzadu(!!!) i dziwne podkladki w rozrzadzie(!!)- tak wiec wszystko trzeba sprawdzic- ja nikomu nie wierze- jak nie zobacze na wlasne oczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
konrad1f Opublikowano 15 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2005 prawdę mówiąc całej karoserii brakujerama, silnik,hamulce oryginał, normalnie zarejestrowananieoryginalny wydech (4w1-brzydal),inny zbiornik,kanapa,owiewka itpogólnie wygląda jak wyścigówka z tamtych lat -tzn motocykl turystyczny przystosowany do wyścigów na torze Cytuj Zestaw naprawczy zacisku hamulcowego Brembo BMW R850 R1100 K1200 K100 K1 K1100 https://allegro.pl/oferta/zestaw-naprawczy-zacisku-brembo-przod-bmw-r-1100-850-k-1200-gs-r-rs-s-rt-lt-14830948090 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 16 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2005 Podaj rocznik(dokladny!) ,albo numery ramy i silnika- to zobacze jaka to wersja. Teraz to pewnie cafe racer? Pozdr. Janek.P.S. Nie lepiej kupic na zachodzie komplet, polamanca i z 2 zrobic 1 porzadny( polamance- albo nie na chodzie to ok. 100Eu) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R1-Girl Opublikowano 16 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2005 Fajne foty :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lyku Opublikowano 16 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2005 Piękny motor.silniczek i wydech błyszczy jak psu jajca.jestem pod wrazeniem bo jak widze 26 letni motor to w wiekszosci jest on brudny silnik wyglada jak patelnia zatłuszczona czarna a tu widze maszyne jak talala.pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi