dziur Opublikowano 28 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2005 adas7 - masz racje jeśli chodzi o v-max to czy będzie to fajer 954 czy k3 i inne tysiące nawet 2005 rok prędkość bedzie podobna, tylko co to daje? maluch też jedzie tak samo szybko jak smart a jak bym miał wybierac to chyba nie musze ci mowic co bym wziął. W motocyklu nie liczy sie v-max tylko całość, a to juz pojęcie dość złożone. Jeśli porównywali byśmy motocykle pod wzgledem prędkości maksymalnych to wygrałby ten mutant co nie skręca z silnikiem od dodge vipera, ale co to za motocykl? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytus Opublikowano 28 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2005 ale tu mowa bylo o przyspieszeniach z roznych biegow i v-maxie! a nie dokladny test momentu obrotowego i mocy :( Szybki test/porownanie i wszystko. I z nas nikt nie sadzil ze fajer bedzie sie trzymal tak blisko tak zachwalanemu K3 , nic dodac nic ujac... :) Jak przeczytasz dokladnie to jest napisane ze K3 troszke odchodzi fajerowi a na vmax jest rowno i to sie zgadza, nikt tego nie neguje Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spidi Opublikowano 28 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2005 K3 zjada fajera na śniadanie i sie nawet przy tym nie poci... trzeba tylko umieć mu odwinąć. Właściciel tej K3 o której mowa przyjechał w niebo wziety bo mówi:"wiesz- extra chodzi na nowym wydechu i elektronice...wcześniej z dwóji ciężko g było na gume postawić a teaz luz..." spoko. Ja jestem niemal pewien że wyrwałbym tą K3tróje na czwórce z gazu na gume bo na trójce tawała sama i to o niebo lepiej niż moja kawa na dwójce... Miejcie litość i nie piszcie że fajer sie przytrzyma bo to bzdura i róznica będzie i odczuwalna w całym zakresie prędkości. K3trójka to wymiatacz a fajer jest poprostu szybki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tytus Opublikowano 28 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2005 ok wszystko ok ale sam piszez ze sprzet ma PC, wydech i inne bajerki wiec nie porownoj go do zwyklego... I nie pisz ze PC nic nie daje :D :) (nie chodzi o moc tylko wystarczy ze wyrowna krzywa momentu a to duzo daje!) Piszac twoje wrazenia mam odczucie ze K3 przy fejerze954 to kosmos a nie ma o tym mowy ;), jest szybki ale nie przesadzajmy/wyolbrzymiajmy ;) Na torze roznica nie bedzie wieksza niz 0,3-0,5 sek Mam kilka testow tysiacow z 2003 roku i jakos tam k3 wogole nie byla hen hen z przodu choc moca na hamowni byla daleko z przodu :P Dla mnie koniec tematu :( kazdy wie swoje a ja nie neguje twoje odczucia Spidi tylko mysle ze troche przesadzasz i tyle :D EOT Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spidi Opublikowano 28 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2005 Fajerów testowałem 3 , wszystkie ze zmienionymi wydechami a jeden z pełnym akropovićem i PC! :) Zozumiałeś moje odczucia że K3 do 954 to kosmos... hmm... zsiadłem z K3 i tak właśnie stwierdziłem. Wcześniej latałem K1 i coprawda szybkie ale nie zrobił na mnei takiego wrażenia. Nie było takiej przepaści ani miedzy Fajerem, ani 95 ani jedynką ani nawet moją kawą ale wsiadłem na K3jke i poczułem coś czego dawno nie przeżyłem... zastrzyk odczuwalnej mocy której na codzień nie mam... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adas7 Opublikowano 28 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 28 Czerwca 2005 szkoda ze nikt nie ma na śląsku żadnej K żeby to potwierdzić co piszesz że to "kosmos" Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nika Opublikowano 29 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2005 szkoda ze nikt nie ma na śląsku żadnej K żeby to potwierdzić co piszesz że to "kosmos"pisałem Ci juz 5 razy , zebyś nielametował że nikt nie ma tylko podjechał do moto suzi w bielsku i porównał sobie osiągi z Gixerowską k2 i Piotrka k5 :) moze i Ewa na k4 sie dołączy :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adas7 Opublikowano 29 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2005 to nie ja mam podjechać, tylko oni, ja wiem swoje. To ktoś z K3 powinien udowodnić że się mylę. Do testowania vmax nie ma dróg w bielsku i okolicach odpowiednio długich, szerokich i mało natężonych. Pozatym to musi być ktoś z forum bo spoza forum to mam kolege, ale jest "niewiarygodny". Gixer milczy a ja nie będe jak osioł wchodził do salonu i pytał kto pojedzie na testy swoim sprzędem do katowic.Nie ma chętnych, to nie, widocznie większość suzukowiczów śmiga turystycznie i lajtowo, trudno każdy jeździ jak lubi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nika Opublikowano 29 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2005 Gixer milczy a ja nie będe jak osioł wchodził do salonu i pytał kto pojedzie na testy swoim sprzędem do katowic..nie milczy tylko ma bana :-D i olał 4um bo nie ma na nie czasua ide o zakład że jak zucisz rekawice to ja podniosą :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adas7 Opublikowano 29 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2005 chyba ze dostał drugi raz, bo niedawno był i to nawet nie jako angel tylko gixer a nie wierzę ze olał bo on jest uzalezniony od forum. A to nie jest rzucanie rękawicy tylko test motocykli, rękawicę chętnie rzucę na torze w Brnie, gdzie jest miejsce i odpowiednie warunki do tego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nika Opublikowano 29 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Czerwca 2005 chyba ze dostał drugi raz' date=' bo niedawno był i to nawet nie jako angel tylko gixer .[/quote']on juz miał ich chyba ze siedem :-D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 30 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2005 Nika zorganizuj teścik w Katowicach, ściągnij Gixerka. Na A4 jest możliwość spokojnego testowania a ja miałbym blisko żeby se popatrzeć :P :P Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
crazy_chris Opublikowano 30 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2005 Nika zorganizuj teścik w Katowicach' date=' ściągnij Gixerka. Na A4 jest możliwość spokojnego testowania a ja miałbym blisko żeby se popatrzeć :P :P[/quote'] gixer niech nagra filmik i wrzuci na jakiś serwer wtedy każdy zobaczy :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adas7 Opublikowano 30 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2005 Jak jest przekonany że jego sprzęt jest o wiele szybszy niech podjedzie to sprawdzimy, ja uważam że nie jest. Filmik też się nagra :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spidi Opublikowano 30 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2005 Ale z tego co pamiętam do gixer miał K1 albo K2 a nie K3 a z mojego skromnego doświadczenia z GSXRami 1000 jest duża róznica między K1,K2 i K3,K4... znacznie większa niż to by wynikało z danych na kartce papieru.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi