Quake Opublikowano 13 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2005 WITAM Własnie zastanawiamy się z kolegą (wywalił dzwona na nowej R1 pisałem o tym na forum) co tu kupić interesują nas Blady, ZX10 i K5 oczywiście salonowe, piszczie co wiecie o tych sprzętach głównie interesuje nas Blady i ZX10 jak sie sprawują jak jest z eksploatacją jakie prowadzenie i awaryjność. Dlaczego nie K5 Ja mam K4 i jedna suzi juz jest, poza tym wygląd nie podoba mu się tak jak tych wcześniejszych sprzętów, choć nie przekreśla jej to ,zależy co będzie wiadomo i Bladym i ZX10 . Proszę o poważne posty Ci co nie latali na tym niech nie piszą co im sie wydaje, proszę. Pozdrawiam 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Spidi Opublikowano 13 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2005 ZX10 to bomba na dwóch kołach... blady nie ma podjazdu...z K5tką narazie ciągle miałem niewiele kontaktów ale prawie wszyscy z moich znajomych którzy mieli wiecej doczynienia z tymmoto mówią że rządzi i nie ma niego mocnych tak więc podejrzewam że najpierw warto skupić sie na K5 a jak nie przypasuje koledze to niech drepcze do kawaski oblookać 10tke.Bladego niech sobie daruje skoo ma wybór dowolnej nowiutkiej litrówki... takie moje zdanie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Opublikowano 13 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2005 Witam Jest jeszcze jedna kwestia o której tu nie mówiłem, nie jest za wysoki i szerokośc siodła jak i jego wysokośc mają dla niego znaczenie. Czuje że w przyszły poniedziałek polatamy troszkę po salonach i poprzymierzamy :-) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
a!ntek Opublikowano 13 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2005 K5 ma przeca właśnie obniżone siodło. Wszyscy chwalą K5 za osiągi. Może warto spróbować... Jeśli chodzi o wygląd to tylko R1, ale skoro się przejadła to może Suzuki. BTW Przecież możecie wziąć sobie z salonu sprzęty i polatać w ramach jazd próbnych... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojti Opublikowano 13 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2005 W czerwcowym Motocyklu można znaleźć test porównawczy 1000czek.. zwycięzcą została Suzuki tak więc wszelkie opinie jakoby była bezkonkurencyjna zostały potwierdzone cyt."Mocniejszy i szybszy od konkurentów, wspaniale nadaje się na tor wyścigowy. W codziennej eksploatacji nie wykazuje słabych stron. Zwyciestwo Suzi nie podlega dyskusji..."Jeśli chodzi o design ja osobiście obstawiam ZX-10 jest boska i w ogóle :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IG?A Opublikowano 13 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Czerwca 2005 ZX10R.. najładniejsza a o moc to chyba nie ma sie co martwić.. no chyba że kolega jest mega kozakiem pokroju np. Szkopka.. BTW. musi byc czarna i miec dużo polerki :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 14 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2005 K5 - bardzo wygopdny jak na ta klasę sprzętów, można nawet zasugerować kontrowersyjne stwierdzenie, ze jest to maszyna do szybkiej turystyki :-). Pozdro, Paweł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Opublikowano 15 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 15 Czerwca 2005 Witam Kolega nie jest mega Kozakiem pokroju Szkopka i to nie jest tu argumentem tylko jak sie wydaje sporą kaskę, dobrze jest kupić najlepsze z możliwych opcji. Zobaczymy jeśli mi sie nie podoba K5 to moze weźmie ZX10, turystyki nie będzie tym uprawiał więc czemu nie, zobaczymy w poniedziałek wybieramy się na wycieczkę po salonach. Pozdrawiam 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nika Opublikowano 16 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2005 WITAM Własnie zastanawiamy się z kolegą (wywalił dzwona na nowej R1 pisałem o tym na forum) co tu kupić interesują nas Blady, ZX10 i K5 )czemu do porównania bierzesz 17 letniego scigacza jakim jest zx10?? chyba że mówisz o zx10 r ;) :-D :-D :-D lepiej poczekać do następnego sezonu i qpić coś nowego :-) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 16 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2005 Tylko Ducati 999R- reszta sie nie liczy :mrgreen: Janek.P.S. Moj brat Michal za to stawia na Suzi z tlumikiem od skutera:-)))) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Opublikowano 16 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2005 Nika właśnie takich postów jak twój chciałem uniknąć . Pozdrawiam 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
młodymz Opublikowano 16 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2005 a w K5 peka rama :P chyba sql o tym mówił Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 16 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2005 Jak nie przypie.... w cos to nie peknie. Janek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Quake Opublikowano 16 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2005 Witam Wyobraź sobie ze w tej R1 dokładnie pękło tak samo , rama rozje..na na spawie do okoła. Pozdrawiam 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi