aLLy Opublikowano 12 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2005 Witam , bylem dzisiaj na bazarze motocyklowym w krakowie ( nędza z bryndzą). Byl tam tylko 1 enduro , Aprilia RX50. Rocznik 93/94, sprowadzony z włoch , po wymianie glowicy, stan silnika b.dobra tak samo zawieszenia. Troszke zrysowany lakier. Brak tylnich migaczy i akumulatora ( akumulator gosciu da, a migacze 15 zl). Powiedzcie mi czy oplaca sie za 3000 zl? cos opusci napewno. Do rejestracji, trzeba papierki przetlumaczyc Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduroboj. Opublikowano 12 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2005 Wygląda całkiem ładnie, jeżeli silnik dobrze pracuje to czemu nie. W sumie to w miare mlody rocznik, a cena jest całkiem aptrakcyjna. Rejstracja wyniesie okolo 500zł a kosmetyka oraz brakujące elementy w porywach do 200zł. Czyli za 3500 miał byś fajnego RXa ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aLLy Opublikowano 12 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2005 no wlasnie, przyznam ze ciagnie jak dobra mz 150 ( zdolalem sie rozpedzic do poczatku 3 biegu i chodnik sie skonczyl :) wiec do konca nie wiem jak sciagnie) Sprzedawca powiedzial zebym przyjechal do niego do skawiny, da mi motor i pojezdze sobie po tamtejszych gorkach ;). Zapowiada sie na to ze ja kupie. Prosze o rownierz o wypowiedzi innych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 12 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2005 Rejstracja wyniesie okolo 500złOj wydaje mi sie ze mniej ze wzgledu na to ze to motorower :) Bardzo fajna cena, napewno jeszcze troszke koles opusci (czepiaj sie kazdej pierdółki!!). Jezeli masz pewnosc ze silniczek ladnie pracuje, nie ma wyciekow i wszystko jest sprawne to cena naprawde bardzo fajna (szczegolnie ze masz tego RX'a chyba nie daleko od miejsca zamieszkania). Tak pozatym no to sprzet z mozliwoscia sporego stuningowania ;) . Ja Ci mocy zabraknie to mozesz jeszcze prawie drugie tyle wykrzesac!! EDIT: Wizualnie jak na ten rocznik bardzo zadbany. Nawet jak masz kilka rysek to proponowalbym Ci go nie malowac bo kilka razy sie wyglebisz i rysy beda widocznie (lakeir sie zdrapie i bedzie widac jasny podklad), a orginalnie plastiki sa barwione takze rysy sa jakby pod kolor :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aLLy Opublikowano 12 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2005 czyli warto? jeszcze zobacze jak mi sie nim bedzie jezdzilo w terenie :) [ Dodano: 12-06-2005, 13:51 ]szczegolnie ze masz tego RX'a chyba nie daleko od miejsca zamieszkaniatak, jedyne 30 km ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
trajka66 Opublikowano 12 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2005 Wez kogos kto zna sie na mechanice niech obluka dobrze silnik bo w takich moto to z nim roznie. I tak jak ktos pisal wczesniej czepiaj sie wszystkiego zeby zbic cene. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek DT Opublikowano 12 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2005 O tym mówiłem, to ten mojego sąsiada. Bardzo fajnie chodzi.Szczerze polecam, za takąkase to bardzo fajny sprzęt na początek. Mieszkam obok tak więc mozna pośmigać razem na próbe ;P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
splendido Opublikowano 12 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2005 Podczepie sie pod twoj temat Wiecie moze ile kosztuje tunning rx 50 na 80? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aLLy Opublikowano 12 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2005 Wojtek czyli jestes pewien ze ten motor jest w dobrym stanie?:D Mozemy posmigac :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
krzychu-985 Opublikowano 12 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2005 Oo takiego wlasnie szukam:) Szkoda ze troszke daleko... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aLLy Opublikowano 12 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2005 mozliwe ze jutro bedzie juz u mnie , badz we wtorek. Jeszcze zalerzy jak mi sie bedzie na nim jezdzilo :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 12 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2005 Wiecie moze ile kosztuje tunning rx 50 na 80?MIedzy 500 a 1000zł w zalezności od firmy i rodzaju cylindra. Najlepiej wybierać aluminiowe z nikasylem za cene koło 700zł do tego aby cylinder mógł wykorzystać swoje możliwości potrzeba zmnieć gaźnik na większy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojtek DT Opublikowano 12 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2005 Super śmiga, tylko trzeba zmienić poszycie siedzenia. Wkurza mnie tylko ze jest bardzo cicha :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aLLy Opublikowano 12 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2005 no to mysle ze jestem juz przekonany w 100 % . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduras Opublikowano 12 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2005 Jak na ten rocznik to nieźle wygląda, orginalny lakier to spory plus , wierz mi. Nie trzeba sie bawić w malowanie,byle gleba odprysk itp. , wymienisz tłoczek i pośmigasz, a rejestracja to około 300zł, jak za te pieniądze to warto. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi