Maryś Opublikowano 17 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2005 Dziękuję wszystkim za miłe słowa! Czuję się wspaniale jako świeżo upieczona motocyklistka. :P Najgorsze, że teraz czeka mnie dłuuugie rozstanie z jazdą - to będzie dla mnie bardzo trudne. Ale wytrzymam i wrócę i wtedy na pewno coś sobie zakupię! :P :P Kontakt na statku będzie, więc zainteresowani: proszę się nie martwić nie znikam w otchłań. Będę sie pojawiać i relacjonować co i jak. Ale to już pewnie w dziale "przy piwie", żeby tutaj nie zaśmiecać. Pozdrawiam i życzę Wam szalonej radości z jazdy - jaką ja zawsze odczuwam na moto! Szerokiej drogi! [ Dopisane: 19-06-2005, 23:06 ]Gorace pozdrowienia dla wszystkich motocyklistow z pieknego kraju - Holandii, gdzie drogi sa rowne i szerokie, i pelno pieknych dwukolowych maszyn! Trzymajcie sie! :( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blankaP Opublikowano 20 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2005 Gratuluję!! I życzę udanej podróży! Wracaj szybko, bo jeszcze zapomnisz jak się jeździ...?Pozdrawiam, trzymaj się! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wowo Opublikowano 21 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2005 Moja metoda na ósemke: wolne obroty na ciepłym silniczku ustawiam na 1500obr/min, zapinam 2 bieg i śmigam bez gazu do upadłego, normalnie składając sie w łukach. Wszystko bezproblemowo. Można tak jeździć do woli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuskus Opublikowano 22 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Czerwca 2005 Własnie ja mam ogromną prośbe :banghead: Jezdze suzuki gn 250 ( na kursie ) no i własnie nauczyłem sie juzm metody 1 na gazie, jedynka gaz - sprzegło , no i ostatnio na 2 bez gazu i bez sprzegła. Próbowałem tez 2 na gazie , tak z 1,7 tys . obrotu i tez nawet wychodzi, ale szybko sie trzeba uwijać. Bez gazu jedzie na ok. 1,1 - 1,2 tys. obr. I tu moje pytanie, czy moto jak bedzie zimne ( rozgrzeje je przejazdem małym , moze :banghead: ) to bedzie jechac na 2 bez gazu ?? i czy duza róznica miedzy tą gn a yamaha egzaminacyjna ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Maryś Opublikowano 26 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2005 Gratuluję!! I życzę udanej podróży! Wracaj szybko, bo jeszcze zapomnisz jak się jeździ...?Pozdrawiam, trzymaj się!Dzieki blanka! Mam nadzieje, ze nie wszystko zapomne i jak po pol roku znow wsiade na motocykl to nie zrobie tego co na pierwszej jezdzie, czyli -nie dodam bezwiednie gazu, -nie wjade prawie w plot, -nie przejade (prawie) mojego odwaznego instruktora i -nie wyloze sie z motorkiem na beton :D :P .... bo tak tez sie stalo jak usiadlam pierwszy raz za kierownica. No coz, poczatki sa trudne. Ale nauczona doswiadczeniem, wiecej tego nie zrobilam. Za to z teoria nie powinnam miec problemu, bo dobrze pamietam wszystkie uwagi i rady mojego instruktora. Jeszcze raz dziekuje Tomku :D Pozdrowienia dla wszystkich ze srodka oceanu Atlantyckiego. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mateuszs Opublikowano 27 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2005 Mam pytanie do Tomka... czy są jakieś akty prawne w jaki sposób ma być przeprowadzony egzamin i co na nim egzaminowany ma wykońać... ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lobo Opublikowano 27 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 27 Czerwca 2005 Mam pytanie do Tomka... czy są jakieś akty prawne w jaki sposób ma być przeprowadzony egzamin i co na nim egzaminowany ma wykońać... ? oczywiście, że tak - instruktor ma ustawę i na twoją prośbę powinien ci ją udostępnić... a tu masz szczegółowo :) http://www.quattro.sanok.pl/egzamin.htm popatrz w tabelki pozdro600 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
AsiekHonda Opublikowano 30 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Czerwca 2005 Powodzenia Maryś,może będziesz mieć więcej szczęscia niż ja ( jak narazie na kursie) dziś zaliczyłam pierwszy upadek na ósemce:( Jestem tak wściekła ze nie wiem 11 godzin bez gleby a ty prosze... wrrrPozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi