MiND Opublikowano 10 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2005 witam mam problem bo mam uszkodzony gwint.. i ucieka mi komprecha (mocno!!) czy macie jakies pomysly?? oprucz kupienia nowej:D ja mam jeden ale to potem napisze:) (jak by ktos mial jakas dobra głowice to moge kupic:D) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
?ukasz_ Opublikowano 10 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2005 Eee... Że jak?? W głowicy?? Może chodzi Ci o szpilkę bo sam mam Sima, rozkładałem kilka razy silnik i nie przypominam sobie żeby na głowicy był jakiś gwint.Jeżeli chodzi Ci o gwint na szpilce na górze to wymień szpilke, a jeżeli w karterze to będzie wiecej zabawy bo możesz spróbować skleić szpilke z karterem na stałe (ale nie gwarantuje ze bedzie to super dobre ale są takie kleje i ludzie sobie je chwalą) albo możesz coś pokombinować z dorobieniem większych szpilek.Jeżeli chodzi Ci o coś innego to sprecyzuj się jakoś bardziej bo może nie zrozumiałem do końca :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Mati Opublikowano 10 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2005 chodzi chyba o gwint na swecy tak?? do tego gwintu sa zestawy naprawcze Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomason2 Opublikowano 10 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2005 Ja proponuje wymiane głowicy na nową. Po co kombinowac jak wystarczy kupic nową i już po problemie. Cytuj Honda CBR F4 99 http://www.cbrf4.blogspot.com - moja przygoda z motocyklem Honda CBR F4 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiND Opublikowano 10 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2005 oczywiscie ze chodzi o na swiecy:) nowa tez bym kupił ale $$ nie ma bo robilem remot:( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Z3US Opublikowano 10 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2005 A allegro ? Tam jest głowic jak kotów ... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiND Opublikowano 10 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2005 szukałem i za uzywki chca 35 zł a za nowa tyle samo na agmocie:( http://allegro.pl/show_item.php?item=54152400 i to jeszce w takim stanie ;) moze ktos z was ma do sprzedania?? mam pyt mieszka ktos niedaleko agmotu?? bo tam mam za 35 nowa ale koszt przesyłki 15 wiec jak ktos mieszka niedaleko to moze napisze domnie ?? byłem u mechanika i za naprawe chcial 40 zł wiec to sie nie opłaca :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 11 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2005 Kup nową. Tez miałem ten problem w simsonie, mialem tulejowaną głowice i to było o dupe potłuc rozwiązanie. W koncu kupiłem nową i byłem happy. Tobie tez tak radze, a na razie nie jezdzic dopuki nie kupisz Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiND Opublikowano 11 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2005 oczywiscie ze nie jezdze:) jakies tam pojecie mam ile dales za swoja? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi