Gitta Opublikowano 9 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2005 Dzisiaj (9.06.2005)około 18 z ul.Arkońksiej w Szczecinie mojemu szwagrowi(Fałpiszonowi) skradziono motocykl KTM Adventure. Sami wiecie ze jest to dość charakterystyczny sprzęt. W Szczecinie może dwa lub trzy takie są. Gdyby ktoś z was widział lub wiedział gdzie może się on znajdować to proszę o kontakt ze mną 0501035635 lub Tomkiem 0661170089 Jeśli możecie prześlijcie te informacje do znajomych zPoniżej podaję dane oraz zdjęcie w mojej galerii: Numer rej. ZS 3323 Numer ramy VBKGSL40XWM725044 Silnik 8806253 Rok 1998 Przebieg 32 tys. km Znaki Szczególne: -powycierane siedzenie -tylnia lampa pęknięta, owinięta taśmą izolacyjną -na przedniej szybie naklejka w kształcie ryby na krzyżu(charakterystyczny znak chrześcijan)-może być już teraz tylko ślad Za pomoc w rozpowiedzeniu bardzo dziękuję w imieniu Fałpiszona To może się zdarzyć każdemu z was.To był złodziej a nie motocyklista!!!!!!!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CosmoSquig Opublikowano 9 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2005 Szczerze współczuję :DMała sugestia z mojej strony - warto chyba podać pojemność i typ silnika. Podejrzewam, ze chodzi o 640 LC4, niemniej taka informacja może pomóc tym, którzy być może wpadną gdzieś na trop tego sprzęta. Powodzenia! Mam nadzieję, że sprzęt się odnajdzie, a złodziej trafi za kraty! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 9 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2005 dzięki uwzględnie to w dalszych wysyłkach>jak moze prosiac o to to zebys rozesłał wśrod ludziw swoi regionie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
CosmoSquig Opublikowano 9 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2005 Roześlę - mam trochę znajomych KTM'owców, oni mają swoich znajomych, pogadamy też z dystrybutorem KTMa na Polskę, gdyby wysyłał gdzieś części do takiego sprzęta, to może warto by było sprawdzić... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Gościówa Opublikowano 10 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2005 Dodam jeszcze ,że znakiem charakterystycznym może być nalepka na przedniej szybie przedstawoająca motyw krzyża z rybą. Pozdro. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 10 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2005 proponuję zacząć przeglądać allegro i inne tego typu portale...a złodziejom życzę serdecznie bliskiego kontaktu z pociągiem!PZDR! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plakatufka Opublikowano 10 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2005 Nie mam nic do ludzi. ZŁODZIEJ to nie człowiek . Gościu sam podpisał na siebie wyrok. Pozdrawiam. Będziemy czujni. 8O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gitta Opublikowano 10 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2005 Na Riders i innych pokrewnych szczegóły wszystkie są. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
chichio Opublikowano 14 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 14 Czerwca 2005 Zdjecie, dodaj zdjecie!. Sprzet charakterystyczny wiec powienien sie rzucic w oczy. Przepraszam, nie odczytalem posta. Zdjecie juz mam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi