Administrator Dominik Szymański Opublikowano 10 Czerwca 2005 Administrator Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2005 Nie wiem dlaczego (nie pamiętam) ale co jestem na jakimś zloicie to zawsze jakiś sprzęt rozwalę, niekoniecznie swój, choć też się zdarza :lol: pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Klaus Opublikowano 10 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2005 eeeeetamjeśli budzę się rano na zlocie i nie słychać odgłosów maszynto jestem przerażony że albo szpital albo Izba wytrzeźwień.A tak puki słyszę maszyny wszystko pod kontrolą.Pozdrawiam i odkręcać manetki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Browarny Opublikowano 10 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2005 Nie wiem dlaczego (nie pamiętam) ale co jestem na jakimś zloicie to zawsze jakiś sprzęt rozwalę, To taka nowa zlotowo-forumowa tradycja... ;) Nie przejmuj się przynajmniej jest o czym gadać a Paweł może laskom blizny pokazywać... :) Cytuj SPOKOJNIE, POZWÓLMY DZIAŁAĆ NATURZE... Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Karneades Opublikowano 12 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2005 tez miałem taką akcje z objekcjami ze strony osób trzecich. Ale po kolei, jeśli ktoś chce zobaczyć zlot bez wykrecania na 14 tys, palenia gumy i strzelania z wydechów, to zapraszam do czech, są oczywiście wyjątki - jak polacy przyjadą. Dlatego staramy sie tam być, bo ogólnie mają super organizacje. Ale do rzeczy. Otóż ostatnio zrobiliśmy taki show z Szafirem, że czesi w wianuszku z aparatami i kamerami stali, a my dawaliśmy rade(kawasaki VN800 i suzuki VZ800), jak my skończyliśmy to zaległa cisza... A o poranku jak wstałem o 8, zapragnałem zrobić kukułke, to podgrzałem marude cichutko (puste tłumiki) i strzeliłem salwą 8 razy, Ale się gośc z namioty obok pultał, aż go musieliśmy śmiechem zagłuszyć. Takie to zlotowe rozrywki. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi