adu Opublikowano 8 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Czerwca 2005 W piąteczek spotykamy się w 2oo. Później może jakieś śmiganko? Kto jest chętny-zapraszam :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pan starszy1 Opublikowano 9 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2005 Ja jestem chętny ale boje się takiej dziewczyny wozić na moto bo wiem ,że trudno potem zapomnieć o naszej koleżance z 4 um dlatego na chęciach się skończy tym razem !!!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rob_rocki Opublikowano 9 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2005 Tiaa... od czasu do czasu czytam sobie Wasze "dialogi na cztery nogi" i przyznaję, że posty Adu dziwnym trafem przeradzają się częstokroć w ogólnonarodową dysputę :D Ciekawe dlaczego? :) Ps.Niestety jestem posiadaczem moto w przypadku którego przytoczony przez Adu termin "śmiganko" jest pojęciem zgoła abstrakcyjnym :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 9 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2005 Ja jestem chętny ale boje się takiej dziewczyny wozić na moto bo wiem ' date='że trudno potem zapomnieć o naszej koleżance z 4 um dlatego na chęciach się skończy tym razem !!!!!!!!![/quote'] No, nie jestem tego taka pewna :D Czy TYLKO na chęciach..... he he he :) Bandit :flesje: :clap: :clap: posty Adu dziwnym trafem przeradzają się częstokroć w ogólnonarodową dysputę Ciekawe dlaczego? Wpadnij jutro do 2oo, to może znajdziesz odpowiedź ;) pozdrawiam :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polly Opublikowano 9 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2005 W piąteczek spotykamy się w 2oo. Później może jakieś śmiganko? Kto jest chętny-zapraszam Czesc ADU, troszke za daleko jak na mnie,ale milej jazdy... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
embe Opublikowano 9 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2005 Jak Bóg da :D wpadniemy razem z rosyjskim bokserem. Ma 35 lat, jest troszeczkę rozdygotany i wymaga silnej ręki, ale spodoba Ci się. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 9 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2005 Czesc ADU' date=' troszke za daleko jak na mnie,ale milej jazdy...[/quote'] Jeszcze kiedyś Polly polatamy, nie martw się :D Na pewno będzie jeszcze okazja. Ale dzięki wielkie :) spodoba Ci się To było do mnie??? :flesje: :clap: :clap: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Groszek Opublikowano 9 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2005 Ja jestem chętny ale boje się takiej dziewczyny wozić na moto bo wiem ' date='że trudno potem zapomnieć o naszej koleżance z 4 um dlatego na chęciach się skończy tym razem !!!!!!!!![/quote']a zapomniec ciężko bo... taka fajna czy jak się przyczepi to ciągle przypomina o sobie i już się jej nie pozbędziesz? :D adu...a ja coś kojarzę, że Ty zdjęcia kiedyś jakieś obiecywałaś ( to w tym drugim wątku było chyba) - to były te zdjęcia czy nie? bo nie chce mi się 8 stron wertowac już żeby wszystko nadrobic :) bo wiesz... nie ma nic piękniej szego niż zestawienie motocykla i Mazur... no mój motocykl teraz co prawda nie do jazdy, ale to się kiedyś w końcu zmieni pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polly Opublikowano 10 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2005 Jeszcze kiedyś Polly polatamy' date=' nie martw się Na pewno będzie jeszcze okazja. Ale dzięki wielkie [/quote']Nie martwie sie,takie jest zycie..no to smigajcie i napisz jak bylo,pogoda w Poznaniu sloneczna jest. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 10 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2005 a zapomniec ciężko bo... taka fajna czy jak się przyczepi to ciągle przypomina o sobie i już się jej nie pozbędziesz? He he he ;) no' date=' w tej kwestii, to już głos należy do Pana Starszego :) Ty zdjęcia kiedyś jakieś obiecywałaś Tak, racja-obiecywałam, ale mam na razie uszkodzone pliki i nie chcą mi przechodzić, muszę je przerobić na jotpegi Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pan starszy1 Opublikowano 10 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2005 Ja jestem chętny ale boje się takiej dziewczyny wozić na moto bo wiem ' date='że trudno potem zapomnieć o naszej koleżance z 4 um dlatego na chęciach się skończy tym razem !!!!!!!!![/quote']a zapomniec ciężko bo... taka fajna czy jak się przyczepi to ciągle przypomina o sobie i już się jej nie pozbędziesz? ;) adu...a ja coś kojarzę' date=' że Ty zdjęcia kiedyś jakieś obiecywałaś ( to w tym drugim wątku było chyba) - to były te zdjęcia czy nie? bo nie chce mi się 8 stron wertowac już żeby wszystko nadrobic :) bo wiesz... nie ma nic piękniej szego niż zestawienie motocykla i Mazur... no mój motocykl teraz co prawda nie do jazdy, ale to się kiedyś w końcu zmieni pozdrawiam[/quote']Raczej taka boska tak bym to powiedział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 10 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2005 Raczej taka boska tak bym to powiedział O cholera........ :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: :oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 10 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2005 Ja moze na chwilke do 2 oo wpadne bo z panem starszym mamy zamiar znowu nawiedzic warszawke - a potem nasze drogi sie rozjezdzaja ja na imprezke uderzam a pan starszy ???? sam nie wiem co ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 10 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2005 mamy zamiar znowu nawiedzic warszawke Już wszystko wiem Pablo, może nawet lepiej niż Wam się wydaje. Jak to dobrze mieć swoich informatorów he he he ;) :) :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 10 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2005 Ja wiedzialem ze Ty wiesz zanim Ty jeszcze wiedziałaś ;) ps. ciekawe jak Ci sie bedzie jeździło na R6 :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi