aLLy Opublikowano 6 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2005 do strzalka za daleko a na allegro nie ma zadnego HM ;)(( CO ROBIC :)(((, zdecydowalem ze kupie enduro ^^ ps. bylbym bardzo wdzieczny jakby ktos wynalazl jakis enduro fajny z krk lub okolic do 100 km Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak Opublikowano 6 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2005 zostaje jeszcze przesyłka DHL-em (czy czyms takim) :idea: nie ograniczaj sie do 100km od kraka bo sezon juz sie dawno zaczął a z takim podejsciem może wyjść na to, że kupisz albo w grudniu albo szrota ..... Cytuj SPRZEDAM CZĘŚĆI HONDA XR XL NX 600 650, kontakt 600031499 lub [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aLLy Opublikowano 6 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2005 ale chodzi o to ze nie mam jak jechac np 400 km po motor, bo staremu napewno nie bedzie chcialo sie ruszyc dupska i mnie zawiesc :) . Naszczescie 12 czerwca ( ta niedziela) bedzie u mnie gielda motocyklowa :o 3m cie kciuki zebym tam cos znalazl. Dalej prosze o jakies ogloszenia ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 6 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2005 zostaje jeszcze przesyłka DHL-em (czy czyms takim) nie ograniczaj sie do 100km Ojjj a jak sie okaze ze motor to totalna padaka i mu nie odpowiada? JAkby co to ja moge DT125 sprzedac' date=' a co do ceny sie dogadamy :)Naszczescie 12 czerwca ( ta niedziela) bedzie u mnie gielda motocyklowa W Warszawie na gieldzie ceny sa strasznie pozawyzane. KMX125 silnik caly dzwoni, wszystko wyblakle, amortyzator tylny zero tlumienia za 3000zl do zarejestrowania z 1991roku chyba ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aLLy Opublikowano 6 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2005 JAkby co to ja moge DT125 sprzedac' date=' a co do ceny sie dogadamy Wink [/quote']dzieki stary ale ja szukam czegos na motorower :) W Warszawie na gieldzie ceny sa strasznie pozawyzane. KMX125 silnik caly dzwoni, wszystko wyblakle, amortyzator tylny zero tlumienia za 3000zl do zarejestrowania z 1991roku chyba naszczescie ja z krakowa jestem ;) moze bedzie lepiej? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 6 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2005 Ojjj a jak sie okaze ze motor to totalna padaka i mu nie odpowiada?Czyżbyś wątpił w dobry stan mojego HMa?? Jak narazie to Ty opsiujesz jak to kiepsko Twoja DT chodzi ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 6 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2005 Czyżbyś wątpił w dobry stan mojego HMa?? NIe nie.... akurat Tobie to bym zaufał. Mi chodzilo ogolnie ze nie kupilbym motoru na allegro i nie chcialbym go dostac poczta :lol: Jak narazie to Ty opsiujesz jak to kiepsko Twoja DT chodzi Chcesz filmik jak moja DT lata ;) ? Ja chyba jej za wysoko poprzeczke postawilem- tak na poziomie EXE125 a troche jej jeszcze brakuje... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aLLy Opublikowano 6 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2005 ja bym baardzoo prosil o filmy , gg 2265009 badz email [email protected]i bardzo bym prosil enduroguya i strzalke abyscie napisali cos o swoich motorach bo nie wiem co wybrac Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 6 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2005 bardzo bym prosil enduroguya i strzalke abyscie napisali cos o swoich motorach bo nie wiem co wybracHM CRE 5o to najlepsze 50 terenowe - proste sprzedaje z powodu wyjazdu inaczej bym go sobie zostawił. Do mnie masz zadaleko więc pewnie nie kupisz ale poprostu jak chcesz 50ccm to najlepiej szukaj HMa.Tu masz temat o nim http://www.forum.motocyklistow.pl/viewtopi...4&highlight=cre Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aLLy Opublikowano 6 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2005 no to zblizam sie coraz bardziej do kupna enduro, wsk juz prawie sprzedana za kwote 300 zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Ogr Opublikowano 6 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2005 mam pytanie do enduroguya , dlaczego sprzedajesz swoją dt? przeciez nie dawno kupiles?? jaka cena, interesuje zamiana na pegaso 160 ?co kupujesz ;) ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 6 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2005 mam pytanie do enduroguya ' date=' dlaczego sprzedajesz swoją dt? [/quote']Bo chce cos bardziej hardcore'owego :) (chodzi bardziej o zawieszenie niz o moc). Po prostu nie ma co ukrywac ze Dt do ostrzejszej jazdy sie nie nada (120kg i przecietny zawias). jaka cenaPw albo GGpegaso 160 ? Nie' date=' dziekuje. Nie chce motocykla na szose...co kupujesz ?Cos w stylu KDX, CRm, Hm Cre czy Ts125r (ze wzgledu na sprawdzona marke no i dobre osiagi ;) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marjan Opublikowano 6 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2005 Zioom, nie kupuj zadnej 50 bo za rok z niej wyrosniesz, kup 125 i w wieku 16 lat zdaj na A1 ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sleeppy Opublikowano 6 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2005 Jak nie widzisz ze napisalem ze MAM wiec jak mam musze ja naprawic chociazby zeby sprzedac i prosilem o pomoc a nie o krytyke dzieki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 6 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2005 Jak nie widzisz ze napisalem ze MAM wiec jak mam musze ja naprawic chociazby zeby sprzedac i prosilem o pomoc a nie o krytyke dzieki Zdaje mi się że to nie było do ciebie....interpretacja tekstu na niskim poziomie :)Oczywiscie żartuje ;)Co do uszczelki to dziwne ze wydmuchuje. A z czego ją dorabiałeś?? Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi