Boruta Opublikowano 6 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2005 Witam czy wie ktos moze o ile powinny byc wykrecone srubki składu mieszanki w tym motocyklu oraz jakie powinno byc podcisnienie.Wiem ze powinno byc takie same i to jest najwazniejsze jednak w instrukcjach obsługi zawsze jest napisane jaka powinna byc ta wartosc. Jest to model z 91r ostatnia oliwa ( ma oryginalny tłumnik i filtr powietrza) Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 6 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2005 moja książka podaje 1,13 obrotu Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boruta Opublikowano 7 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2005 ok dzieki za odp. ale 1.13obr jak to ustawic:)Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 7 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2005 Też mam w Autodacie takie dziwne oznaczenie, 1,13. Sprzęt pewenie ma sporo najechane, daj mu 1 i jedna czwarta czy nawet 1,5 obrotu, sprawdź jak się wkręca z niskich obrotów, czy się nie zalewa i czy dobrze schodzi na wolne (nie zawiesza się w górnym zakresie) i tyle. Więcej mieszanki nie zaszkodzi fizycznie silnikowi, nie zniszczy go, za to za ubogie nastawy mogą się źle kończyć. Pozdro, pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Boruta Opublikowano 7 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2005 ok wielkie dzieki za pomoc. Pozdrawiam [ Dopisane: Środa Czerwiec 22, 2005 10:38 pm ]witam mam pytanko jeszcze odnosnie skladu mieszanki w motocyklu yamaha xs750. Pozdraiwiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi