Strzalek Opublikowano 6 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2005 Na jednym nikasilu można przejechać teoretycznie 3 tłoki 3 selekcje a to wcale nie znaczy 3 tłoki. przecież na jednej selskcji mozna zjeżdzić 2 anawet 3 tłoki.Pozatym niektóre motocykle maja selskcje do E Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wakul Opublikowano 6 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2005 Thx za sprostowanie, ale napisałem każdy jeździ inaczej i to było do tego właśnie, nie miałem złych intencji :mrgreen: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Qba_WR Opublikowano 6 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2005 ZIELORZ, a czy masz moze jakis namiar gdzie on to w Niemczech robil? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plakatufka Opublikowano 6 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2005 Witam! Mam Kawasaki KDX 250. Zimą dałem Cylinder do naprawy. Gdy go odebrałem , na całej powierzchni cylindra były małe nie wypełnione miejsca. Czy ten cylinder nadaje się już do użytku? Dałem za remont 250€ i wydaje mi się , ze powierzchnia cylindra po nikasilu powinna być całkowicie wypełniona i gładka.Widze tam tylko szlif. Co wy na to? (Pośrednikiem był przedstawiciel Kawasaki w Niemczech). Czy to znaczy , że powinien być jeszcze położony nikasil? Czy nie? Cylinder wygląda jak po szlifie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zielorz Opublikowano 6 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Czerwca 2005 Qba_WR postaram się dowiedzieć coś więcej ;) jak bede się z nim widział Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi