Husky_ Opublikowano 4 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2005 http://info.onet.pl/1108240,11,item.html20-latek zmarł w szpitalu, a jego 19-letni kolega został poważnie ranny po sobotnim wypadku w Ochli koło Zielonej Góry. Policja poszukuje kierowcy samochodu, który uciekł.Jak ustaliła, volkswagen passat, którym jechali młodzi ludzie był kradziony - poinformowała PAP Małgorzata Kalinowska z Komendy Miejskiej w Zielonej Górze. Do tragedii doszło w sobotę przed piątą rano na drodze z Ochli do Zielonej Góry. Z wstępnych ustaleń wynika, że kierowca passata jechał zbyt szybko. Na łuku drogi auto wypadło z niej i obiło się o kilka drzew. Mimo pomocy lekarzy jeden z pasażerów zmarł w szpitalu, drugi doznał złamań. "Obecnie poszukujemy trzeciego z mężczyzn - mieszkańca Zielonej Góry. Najprawdopodobniej to on kierował autem. Ponad 20-letni samochód został skradziony minionej nocy z ul. Dworcowej w Zielonej Górze" - powiedziała Kalinowska. Ciekawe dlaczego to o nas mówią dawcy? Może teraz my zrobimy taką nagonkę na tych szaleńców pędzących w nie zawsze swoich puszkach i zabijających siebie lub innych na pierwszym zakręcie?Ps. Podoba mi się głos na forum onet:PIEŚNI JAKIE NALEŻY ŚPIEWAC PODCZAS JAZDY SAMOCHODEM : 90km/h - To szczęśliwy dzień 100km/h - Cóż Ci Jezu damy 110km/h - Ojcze Ty kochasz mnie 120km/h - Liczę na Ciebie Ojcze 130km/h - Panie przebacz nam 140km/h - Zbliżam się w pokorze 150km/h - Być bliżej Ciebie chce 160km/h - Pan Jezus już się zbliża 170km/h - U drzwi Twoich stoję Panie 180km/h - Jezus jest tu 200km/h - Witam Cię Ojcze 220km/h - Anielski orszak niech mą dusze przyjmie Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kornol Opublikowano 4 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2005 nie zrobisz nagonki, bo jak ??zawsze bedzie stereotyp ze motocyklisci to dawcy, tego już raczej nie zmienimy, a propo nagonki, to niby jak ?? jedyne to to żeby jakis szmatlawiec napisal o takich ludziach, ale sytuacja z Faktem raczej nie wskazuje na to żeby byli po stronie motocyklistów, zresztą oni wszedzie szukaja sensacji.Tekst z piesniami naprawde niezly. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polly Opublikowano 4 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2005 Faktycznie tragiczny final..to przykre.. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechu Opublikowano 4 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2005 Ciekawe dlaczego to o nas mówią dawcy? Może teraz my zrobimy taką nagonkę na tych szaleńców pędzących w nie zawsze swoich puszkach i zabijających siebie lub innych na pierwszym zakręcie?Ps. Podoba mi się głos na forum onet:Bedziesz mial satysfakcje jak zrobisz to "nagonke", bo ja nie. To ze o nas tak pisza :twisted: to nie oznacza ze my musimy teraz robic nagonki...... i pisac o innych Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
renata Opublikowano 4 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2005 nie oznacza ze my musimy teraz robic nagonki. ok. nagonki nieale jeśli bedziemy ciągle cicho siedziec to bedą ciągle pos jeżdzić............ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek-b12 Opublikowano 4 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 4 Czerwca 2005 a ja mam gleboko w d...*e czy ktos pisze bzdury czy nie....a na zywo jesli sie spotykam z takimi opiniami to z reguly konczy sie na stwierdzeniu "jezdziles kiedys ze tak mowisz ??" i koniec... ludzie poprostu powielaja jakis stereotyp... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Groszek Opublikowano 5 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2005 Faktycznie tragiczny final..to przykre..a mi ich nie szkoda wcale!...ani ciut ciut nawet Jak ustaliła, volkswagen passat, którym jechali młodzi ludzie był kradziony o zmarłych się źle nie mówi, ale ... pie... złodzieje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Husky_ Opublikowano 5 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2005 Ciekawe dlaczego to o nas mówią dawcy? Może teraz my zrobimy taką nagonkę na tych szaleńców pędzących w nie zawsze swoich puszkach i zabijających siebie lub innych na pierwszym zakręcie?Ps. Podoba mi się głos na forum onet:Bedziesz mial satysfakcje jak zrobisz to "nagonke", bo ja nie. To ze o nas tak pisza :twisted: to nie oznacza ze my musimy teraz robic nagonki...... i pisac o innychW pewnym sensie będę miał satysfakcję. Powszechnie uważają nas za samobójców lub morderców. A ile jest w tym prawdy? Przecież większość (nawet statystyczna) to wypadki spowodowane przez kierowców 4 kółek. Wsiada taki w rozwalającego się poloneza lub pożyczonego od tatusia merca i kosi drzewa na jednym z pierwszych zakrętów. Wystarczy poczytać wątek o motocykliście który zginął ostatnio w Warszawie przez kobietę która wymusiła pierwszeństwo. Wedłu większośći to nie ona była winna temy wypadkiowi tylko jeden z nas. Niedługo będziemy obwinniani za wszystkie klęski na tym swiecie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechu Opublikowano 5 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Czerwca 2005 ok. nagonki nieale jesli bedziemy ciagle cicho siedziec to beda ciagle pos jeżdzić............Ja nie zwracam na to uwagi, szczegolnie jezeli wypowiada sie osoba nie majaca zielonego pojecia o temacie. Mi wystarczy ze jezdze na moto i niewazne kto, co na ten temat mowi, pisze badz mysli. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plakatufka Opublikowano 7 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2005 Wystarczy poczytać wątek o motocykliście który zginął ostatnio w Warszawie przez kobietę która wymusiła pierwszeństwo. Wedłu większośći to nie ona była winna temy wypadkiowi tylko jeden z nas. Niedługo będziemy obwinniani za wszystkie klęski na tym swiecie Z jaką prędkością należy dojeżdżać do skrzyżowania dróg, aby przejechać je bezpiecznie, nie narażając nikogo na niebezpieczeństwo?Jezeli ktoś uważa , że zielone światło, czy też pierwszeństwo przejazdu na danym skrzyżowaniu, pozwala Mu na pokonywanie skrzyżowania bez jakichkolwiek konsekwencji. Patrz: Prawo o ruchu drogowym. Nie cytuje paragrafów, każdy z nas zna przepisy i wie o czym mówie. Zacytuje tylko urywek dowcipu: "Tu leży ten , co miał... . Pierwszeństwo przejazdu." (Czarnego DOWCIPU). Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Salata123 Opublikowano 7 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2005 Z motocyklistami jest tak że niestety może sie on schować za drzweo, slup czy nawet czlowieka ktory czeka na pasach... a wtedy katamaran naprawde go nie widzi... do tego dodać naprawde sporoą predkosc 2oo i o wypadek nie trudno :) zauwazylem po sobie że gdybym mial wiekszy motocykl to normalne ze jezdzil bym szybciej niz 110 - 120 ale gdybym jechal szybciej to juz kilkukrotnie mial bym kuku... a tak z tych 110 zawsze dalem rade wyhamowac (mowa tu o takich przypadkach gdy naprawde nie ma gdzie uciekac) gdybym jechal te 140? hmm ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
blankaP Opublikowano 7 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2005 a ja mam gleboko w d...*e czy ktos pisze bzdury czy nie.... a na zywo jesli sie spotykam z takimi opiniami to z reguly konczy sie na stwierdzeniu "jezdziles kiedys ze tak mowisz ??" i koniec... ludzie poprostu powielaja jakis stereotyp...możesz to mieć, gdzie chcesz, ale propagowanie stereotypów może mieć tragiczne konsekwencje-jakiś typ nie lubi bikerów i zaczyna ich "zwalczać" na ulicy-zajeżdżanie drogi, hamowanie itp., nawet nie zdając sobie sprawy, jak to się może skończyć. Dlatego TRZEBA walczyć ze stereotypami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hiszpan Opublikowano 7 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Czerwca 2005 Faktycznie tragiczny final..to przykre..a mi ich nie szkoda wcale!...ani ciut ciut nawet Jak ustaliła' date=' volkswagen passat, którym jechali młodzi ludzie był kradziony [/quote']o zmarłych się źle nie mówi, ale ... pie... złodzieje. zgadzam sie z opinią że to nie tragedia ale szczęśliwe zakończenie sprawy. winni ukarani przez matke naturę i po sprawie. przynajmniej żaden adwokat, "śwagier", czy inny magik ich nie wyciągnie juz przynajmniej jednego z nich z tego bagna. kara została wymierzona. Wszystkim złodziejom życzę dokładnie takiego samego zakończenia ich eskapad! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi