krasnal Opublikowano 3 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2005 Nie chciałem zaśmiecać innych działów, więc temat wylądował tutaj - jak go ktoś przeniesie np. do 'szkoły jazdy' to też będzie dobrze Spotkaliście się z taką sytuacją ??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aster Opublikowano 3 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2005 Heh, tez mam mieszane uczucia. Ale i tak wg mnie nie przebije to jednego kierowcy autobusu, ktorym jechalem - koles wymusil pierwszenstwo dwa razy na odcinku 100m :D. Cytuj Jawa 50 Mustang 1977 => Yamaha XJ 600N 1999 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzysiek__ Opublikowano 3 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2005 ale w tej ciezarowie nikogo za kolkiek niema Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADU Opublikowano 3 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2005 Heh, za kierownicą Steyra to każdy z was byłby odważny :D Cytuj Tylko głupiec ma na wszystko gotową odpowiedź :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalion Opublikowano 3 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2005 Ostatnio jechałem w Luboniu k/Poznania drogą dwukierunkową,nagle patrzymy z kumplem a obok nas jeszie gościu na pełnym lajcie, dojeźdzamy do krzyżówki an obok nas :? stoimy na czerwonym a tu z na przeciwka ludziska ruszają a on dalej stoi i sie burzy że jak bedzie zielone to on nie ruszy bo ko blokują.W końcu po paru ostrych epitetach skierowanych w jego stronę na piskach przez skrzyżowanie odjechał robiąc slalomik między autami. Gośc koło 50 a mówią że młodzi wypadki powodują :x Ale nic nie pobije gościa za którym kiedyś jechałem. mały street racing sobie zrobiliśmy, no i było trochę ostro. Tylko jak go dojechałem i zobaczyłem fotelik a na nim może z max roczne dziecko :eek2: to stwierdziłem że ma nasrane w bani i odpuściłem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 3 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2005 Tylko jak go dojechałem i zobaczyłem fotelik a na nim może z max roczne dziecko to stwierdziłem że ma nasrane w bani i odpuściłem. SUPER MOTYW ..... Kupuje lalke z jakims tanim fotelikiem i bede z dzieciakiem smigal na max... (na motocyklu - dop. dla dowcipnisi) bravurze :twisted: :twisted: :twisted: :lol: :lol: :lol: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zooq Opublikowano 3 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2005 ale w tej ciezarowie nikogo za kolkiek niemahehe jeszcze lepiej - bezstresowy postój Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.Y.B.A Opublikowano 3 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2005 Jest tam ktos tylko pod słońce nie widac :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Husky_ Opublikowano 3 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2005 Ja miałem 2 razy spotkanie z samochodami które na rondzie jechały pod prąd. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wats Opublikowano 3 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2005 Gościu dozym ałtem to co sie przejmować będzie :? :| Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lukasz01 Opublikowano 3 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2005 No co tylko zaparkował ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polly Opublikowano 3 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2005 No co tylko zaparkował Masz racje Lukasz-jemu tylko tak sie zaparkowalo!!!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 3 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2005 no to nie ma jak przepisy 8) Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Astarte Opublikowano 3 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2005 Kurcze a to moje rodzinne strony... rejestracja SB (Bielscy kierwocy rulezzz 8O ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marknt Opublikowano 3 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2005 słyszałem ,że w Polsce mają wprowadzić (bo tak jest w Unii) ruch lewostrony , na poczatek będą testować to na ciężarówkach...... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi