ukasz Opublikowano 2 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2005 Kupiłem okazyjnie na allegro kask caberga - jako że nosił na sobie ślady użytkowania postawnowiłem go umyć od środka. No i podczas tego mycia poodklejała się miejscami gąbka od styropianu, a także materiał od gabki - czym można to to z powrotem poprzyklejać na miejsce, żeby już nie odpadało? pozdro! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lunch Opublikowano 2 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2005 Co kropelka sklei , sklei.... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ukasz Opublikowano 2 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2005 Co kropelka sklei , sklei.... Kropelka to mi się raczej nie widzi do tego zadania... podejrzewam, że wsiąknie w gąbkę/materiał i nic z tego nie będzie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiki Opublikowano 2 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2005 a klej do szyb (ten samochodowy) ???? Cytuj http://bikepics.com/members/kiki21/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zierek Opublikowano 2 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2005 Co kropelka sklei , sklei....Kropelka może spalić gąbkę i materiał. Testowane :oops: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 2 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2005 Nie wiem czy u was ale u mnie tak,na giełdzie samochodowej sprzedaja klej UNIFLEX kosztuje 22zł za 18ml,poprostu nie widziałem jeszcze lepszego kleju.Wytrzymałość 180kg na 1 cm2 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mirek-b12 Opublikowano 2 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2005 Butapren popieram.. moze nie butapren ( chyba ze to sie budapren pisze ;p ) ale jakis inny elastyczny klej..jka znam ukasza to poskleja i zaraz na leb sobie wsadzi.. nawciaga sie i bedzie jezdzil ;pmoze jkais iny klej tylko elastyczny....ps.te wszystkie jednosekundowce nie nadaja sie spala material i sie wykrusza... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PTASZYNA Opublikowano 2 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2005 wiesz co, sądze, iż materiału do gąbki raczej już se nie przykleisz, bo każdy klej bedzie przeciekał przez materiał i jak zaschnie to bedzie Cie drapał :D Klej może rozpuścić styropian, a poza tym kleje zazwyczaj śmierdzą ( zwłaszcza bubapex :banghead: ) Mógłbyś spróbować przykleić gąbkę do styropianu za pomacą taśmy 2stronnej, naprawde może dobrze trzymać.Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Siwy_ Opublikowano 2 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2005 a może na ślinę? :lol: Polecam klej Poxipol ale przezroczysty,mieszasz dwa kleje w jedną mase i sie extra trzyma. :D powinno rozwiązać problem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Aster Opublikowano 2 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2005 Ja kleilem tasma dwustronnie klejaca. Cytuj Jawa 50 Mustang 1977 => Yamaha XJ 600N 1999 :D Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak Opublikowano 3 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2005 pronikol pu , producentem jest firma pronit. klej bardzo elastyczny, po zastygnieciu tworzy konsystencje gumy. trafiłem na niego przypadkiem, gdy spadł mi nóz na dmuchany materac, zalałem nim dziure i super trzyma a jest czesto używany. biała tubka, 20 g kosztuje 2 zł z groszami :lol: polecam ps. i nie cieknie jak spuer glue a w razie pobrudzenia palcow nie trzeba go zrywac razem ze skórą :D Cytuj SPRZEDAM CZĘŚĆI HONDA XR XL NX 600 650, kontakt 600031499 lub [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
aker Opublikowano 3 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2005 Na giełdach samochodowych można kupić klej do tapicerki w sprayu. Natruskuje się mgiełkę z dwóch stron, ładnie trzyma , ale nie na kamień - cały czas jest lekko elastyczny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi