sandrasf Opublikowano 30 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2005 Hej ;) No ja już jestem po egzaminie na karte 8) zdałam ;)jako jedyna z całej grupy (20osob - 19chłopaków)hehehe wiece jakie miny mieli chłopaki jak ja się okazało że zdała jedna osoba i to jeszcze dziewczyna :twisted: Najwiecej to odpadło na testach bo zdało tylko 7osob (albo 8 nie pamietam) Na jezdzie zdałam tylko ja :twisted: Jedni albo jechali pod prąd albo smigali na czerwonym , jeden chłopak zaliczył glebe to od razu mu podziękowali.....Jejku ale się cieszę :twisted: a 8 hmm ósemka okazała się bardzo prosta :D chyba najprosztrza ze wszystkiego :P PozdrawiamSandra ps: mam nadzieję ze kolega ktory dziś też miał zdawać zdał :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiruradom Opublikowano 30 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2005 :o :o :o :o brawo _ GRATULUJE teraz juz bez przeszkód możesz smigac ;) nie pozostaje nic innego jak: życzyć Ci szerokiej drogi, prostych zakretów i gumowych drzew ;) ps. gdzie taki egzamin sie zdaje na karte ?? i jak to wygląda .... Jedni albo jechali pod prąd albo smigali na czerwonymto jest do tego celu jakiś specjalny plac gdzie są krzyżówki, sygnalizacjia :D ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sandrasf Opublikowano 30 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2005 Ja zdawałam w word'zie (wojeewodzki ośrodek ruchu drogowego)nic za to nie płaciłam ;) wystarczyło się zapisać i wypełnic w szkole arkusz zaliczeń.... wygladało to tak że wpierw dostalismy testy i karte z odp , trzeba było zaznaczyc w karcie odp A,B lub C było 10 pytań i można było zrobić 2błędy :roll: dzieki bogu że dwa :P (było na to 15minut) potem trzeba było czekac na korytarzu zawołali na sale omowili błędy i wszyscy poszliśmy na miasteczko ruchu drogowego ...ci co nie zdali siedzieli i obserwowali :mrgreen: Na placu to trzeba było przejechac przez rondo potem swiatła znak stopu 8) i ósemka :banghead: potem spowrotem światła zawracanie i rondo i koniec (przynajmniej ja tak miałam) ;) PozdrawiamSandra :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Greedo Opublikowano 30 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2005 No to gratuluje, teraz czekam na fotki z jazdy skuterem na gumie w ruchu ulicznym Cytuj Suzuki GSR 750, GS 400, GSX 750 S Katana, GS 850 G, DR 600 S Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
EnduroMax Opublikowano 30 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2005 No Gratuluje!! Teraz pozostaje tylko rozkoszować się jazdą ;) Cytuj http://www.flickr.com/photos/29858352@N03/Zapraszam Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 30 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2005 No to gratulacje. Ja tez sie cieszylem jak zdalem ;) a ciekawe jaka by byla radosc gdybym na prawko zdal 8) Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Zierek Opublikowano 30 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2005 Pogratulować!!! Ile musisz czekać na kartę? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
magneto Opublikowano 30 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2005 ja takze gratuluje. wiem ze egzaminy w wordzie(przynajmniej u mnie w lodzi) nie naleza do najprostszych. w innych miasteczkach jest latwiej, ale word to word. tam trzeba dobrze umiec. zycze rozwagi, powagi i wszystkiego dobregok, co sie moze przydac na ulicy:) ;) ;) :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 30 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2005 Sandra ja rowniez gratuluje. Jestem z Ciebie dumny ;) . Powiem Ci ze strasznie mnie zadziwil wysoki poziom na tym tescie bo u mnie praktyke zdawały osoby ktore nawet nie mialy stycznosci z moto :roll: . Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomekrudy Opublikowano 30 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2005 Ja również Ci gratuluje Sandro ;) pamietam rok temu też sie bardzo cieszyłem jak zdałem ;) Szerokiej drogi i gumowych drzew życze . hehe :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 30 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2005 Zechciej przyjąć moje gratulacje. ;) Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lyku Opublikowano 30 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2005 GRATULUJE.JA NIE MAM KARTY A PO MIESCIE (JEZELI TAK MOZNA NAZWAC TA WIOCHE W KTÓREJ MIESZKAM :lol: ) I POZANIM TEZ JEZDZILEM NA SWOIM PONIACZU.SPRZEDALEM GO ZE 120 ZL ZYSKIEM.POZDRAWIAM ;) ;) :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Cz. Opublikowano 30 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2005 Gratuluję, ale dziwi mnie fakt, że tylko ty zdałaś. 8O U mnie wszyscy zdali, a policjanci przymykali oko na niektóre błędy.Widać dużą różnicę poziomu egzaminu.Jeszcze raz GRATULUJĘ!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karzeł Opublikowano 30 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2005 gratuluję Sandro, mówiłem ze będziesz sie cieszyc, a Maciek (Riksza)oczywscie tez zdał ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta69 Opublikowano 30 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2005 No to ja sie przyłącze do gratulacji ;)U mnie na tescie tez mozna było mieć 2 błędy i akurat te dwa miałam ;) zycze miłego śmigania (juz legalnego) :D Ja jeszcze niestety musze poczekac na swoj sprzecik :P Cytuj Radosna twórczość ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi