młodymz Opublikowano 3 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2005 chyba ze komuś wystarcza 98 koni i zmiana tarcz i spreżyny co sezonhmmm tego nie zrozumiałemczy moge prosić abys rozwinał te myślpzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nika Opublikowano 3 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2005 badziewne seryjne sprzegło w b12 to bolaczka tego motocykla (oczywiście dotyczy modeli katowanych tak jak padajacy 2 bieg w R1 od jazdy na gumie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jami Opublikowano 3 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2005 A nie chccesz gotowego streeta made in UK ?Stoi taki piękny niedaleko mnie Triumf Speed Triple z dwoma oczami :D .bajka 8O 8O 8O Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
tomek9 Opublikowano 3 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2005 To pewnie tylko ładnie wygląda :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bakuk Opublikowano 3 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2005 Mój znajomy chce zrobic streeta z CBR 1000F, juz ma nawet sprzeta ale nie ma czasu. Jak tak patrze na moto, to mi za bardzo nie podchodzi przeróbka na streeta. Wielkie toto, ciezkie jak cholera, stalowa rama.... bedzie troche roboty zeby "jakoś" wyglądał. Dla mnie streetfighter miałby byc krótki (maly rozstaw osi), lekutki, i MOCNY przede wszystkim. Takie moto ma przecinać ruch uliczny jak gorący nóż masło, a nie tylko wyglądać. VFR tez ni cholery nie moge sobie wyobrazic jako streeta. Slalomy w mieście na takim moto nie należą do bezstresowych. Ale jak kto woli... to tylko moje zdanie... Pozdro i 3mk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
heniek128 Opublikowano 3 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2005 ja mam streeta z cbr f1 fotki tutaj. www.bikepics.com/members/karolek128 Na dniach bedzie wyglądal lepiej ponieważ zmienie jej kilka rzeczy. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
yaaro Opublikowano 19 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2005 ...... VFR tez ni cholery nie moge sobie wyobrazic jako streeta. ..... może teraz będziesz mógł to sobie wyobrazić :lol: http://www.forum.motocyklistow.pl/viewtopi...der=asc&start=0 obecnie na streeta wybrałbym coś nietuzinkowego jak VTR1000, TL1000S/R, Duc Monster S2/4 (niestety drogi), TRX też ciekawa propozycja. Możnaby też zrobić na bazie CBR 900. Pomysł dobry i sprawdzony, niestety mało oryginalny, bo tych CBRek w streecie jest bardzo dużo. Dlatego po przebudowie musiałby wyglądać zupełnie inaczej aby zapewniał indywidualność, a to jest do zrealizowania :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
marcel119 Opublikowano 19 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2005 fajnie by wyglądał z CBR 900 RR tak z rocznika 96 98 .ten zbiornik wyglądałby na jeszcze bardziej szerszy i podwójna lampa z małymi soczewkami Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bartusdr Opublikowano 19 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Września 2005 na streeta?? tylko 900RR albo inna mocna honda :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagal Opublikowano 13 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 13 Lutego 2008 jestem właśnie na etapie tworzenia street'a na bazie TRX'abędzie !!! KOZAK !!!nie omieszkam się pochwalić jak skończę projekt, pozdrawiam :icon_question: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pack84 Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 Fajnie że się pochwaliłeś w temacie sprzed 2 lat:)Uważaj jak będziesz chciał jeździć tym TRXem na gumie. Widziałem już jeden egzemplarz -ta kratownicowa rama wygina się przy główce przy najdrobniejszym dzwonku więc podejrzewam że dużo ladowań nie wytrzyma:)pozdro PS. trx super sprzęcik :icon_biggrin: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagal Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 siema, temat niby stary, a jednak ktoś czyta, :flesje: co do gumy to wystarczy opadać z wyczuciem i będzie ok :) pozdrawiamps. fajnie, że ktoś jeszcze docenia TRX'a, bo mi zajebiście pasuje jego charakterystyka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pack84 Opublikowano 14 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 14 Lutego 2008 (edytowane) mnie ogólnie pasują motocykle które nie wydaja z siebie odgłosu szlifierki kątowej czy odkurzacza marki zelmer:) TRX jest jednym z przykładów takiego motocykla który posiada duszę, tworzy odrębny świat wokół siebie, nie jest za mocny nie za słaby, ot taki w sam raz. To coś jak honda gt hawk o której niektórzy mechanicy nawet nie słyszeli: http://www.ronh.org/nt650_hr.htmhttp://www.wemoto.com/library/bikes/japane...1992/index.php3Polowałem na takiego ale trafiła mi się tzw okazja...a może kiedyś trx mi się nawinie:) ps. nie jezdzij nim na gumie - od tego są cbrki:P Edytowane 14 Lutego 2008 przez pack84 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
sagal Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 No mi się właśnie nawinął ;) znalazłem przypadkowo w niezłym stanie za połowę ceny giełdowej, więc nie mogłem nie skorzystać, nie znałem tego motocykla ale po krótkiej przejażdżce bardzo mi przypasował, co do latania na gumie to nie zamierzam :biggrin: tylko tak napisałem jak można latać i nie obciążać ramy, zawieszenia a przede wszystkim nadgarstków i barków, pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PiotrekRR Opublikowano 15 Lutego 2008 Udostępnij Opublikowano 15 Lutego 2008 A CBR 600F4i?Lekka, mocna, trwala, wtrysk, lampa z przodu moglaby zostac. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi