MZrider Opublikowano 25 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Maja 2005 WitajcieSzukam kompana na wyjazd do pracy w krajach Skandynawskich. Nie wiem jeszcze dokładnie w jakim, ale chcę jechać przez Niemcy, Danię do Szwecji. W Szwecji pracowałem w zeszłym roku i wiem, że można tam zarobić. Może uda mi się znaleźc jakieś gotowe miejsce pracy (liczę na to), a jeśli nie to pojadę w ciemno. Już tak kiedyś jechałem i bez większych problemów znalazłem. Planuję wyjazd w pierwszej połowie czerwca, a jak będzie kasa to chciałbym wracać przez Norwegię, Finlandię, Estonie, Łotwę i Litwę (ale to jeszcze nic pewnego). Najmilej widziana osoba ze znajopmością angielskiego i nie mająca "2 lewych rąk".Czy ktoś się na to pisze? Bardzo proszę o konkretne odpowiedzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZrider Opublikowano 29 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 29 Maja 2005 Widzę kompletny brak chętnych :cry: Może ktoś chciałby chociaż na drugą połowę czerwca pojechać? Choć mnie pasuje jak najszybciej coś zarobić. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 30 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2005 Czolem! Tak jak pisalem, wielki pytajnik nad tym wszystkim, ale kto wie...Jestem zainteresowany ;). Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IG?A Opublikowano 30 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2005 kurde.. ja bym też sie pisał ale moje moto podemną ma zrobione dopiero 500km i nie wyglada jak powinno.. tak ze tu by był kłopot.. pozatym mniejwiecej jakie to koszta.. ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZrider Opublikowano 30 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2005 Myślę, że na wstęp trzeba mieć przynajmniej 1000zł i dobrze przygotowany motocykl. Może mniej może więcej, wszystko zależy od tego kiedy się znajdzie pracę. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
IG?A Opublikowano 30 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 30 Maja 2005 ehhh.. to nietsety ja odpadam.. bo 1000zł to ja musze włożyć w motor żeby mies spokój i spokojnie sie poruszac po EU.. poaztym skad ja wezme 1000zł Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gwoździu Opublikowano 2 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2005 Czesc!Tez wybieram sie na Eci za granice. Myslalem o anglii (nawet posta zalozylem :D ), ale "Skandynawia sie nadaje. Konkretna" :banghead: ALE(no wlasnie) sesje koncze dopiero pod koniec czerwca. Jesli takie opoznienie by Cie interesowalo to daj znac Angielski w porzadku (ucze sie tego jezyka od kilkunastu latek 8) ) Lapki 2 lewe nie wystepuja u mnie, wiec pracowac umiem. Pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiruradom Opublikowano 2 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2005 ja podobnie do GWOŹDZIA - też jestem chetny ale poczatek lipca :D no chyba ze 27 tego miecha dowiem sie ze jednak mature oblalem, to moge już jechac zaraz nast. dnia. co do pracy to nadaje sie - suzi jest efektem zeszłorocznej pracy w niemczech Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zbyhu Opublikowano 17 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2005 Czolem! No to wyglada na to, ze jutro z MZ Riderem ruszamy w traske :P.Zyczcie nam szczescia :P.Tzn. jutro ja jade do Poznania, a w niedziele startujemy juz razem :P. Pozdrowki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość BULLSON FOREVER Opublikowano 17 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2005 POWODZENIA PANOWIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!Pamietajcie o ograniczeniach predkosci-mandaty straszne:(((( Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domieniek Opublikowano 17 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2005 Powodzenia, uwązajcie tam na siebie :P Może dorwiecie się gdzieś tam do kompa to napiszcie czy Wam wszystko wypaliło :P pozdrawiam Cytuj Motorynka - Komar 50 - Jawa TS 350 x2 - Mz Etz 251e - Kawasaki zx6r 636 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
zibiano Opublikowano 17 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2005 powodzenia chłopaki !!!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
swiruradom Opublikowano 17 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2005 a najepiej to w jakiejś dobrze prosperujacej fabryce sie zatrudnijcie - zdejmijcie szefa ze stanowiska - sami zostaniecie dyr i zast dyr - i zaprosicie forumowiczów do pracy, w waszej fabryce I WILK BEDZIE SYTY I OWCA CAŁA :-D no nie mam racji ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZrider Opublikowano 17 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 17 Czerwca 2005 Dziękuję za słowa otuchy. Przed chwilą dostałem ofertę pracyw Szwecji na 1 dzień, więc jakby co to nie będziemy tak bardzo w plecy :-) swiruradom - postaramy sie Was wszystkich zatrudnić, jak opanujemy jakąś fabrykę. Szwedzi nam zrobili potop, to teraz my im się odegramy :lol: Odezwiemy się z jakiejś kafejki z tych zimnych krajów, pozdrowienia! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wyatt Opublikowano 20 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2005 Pojechali? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi