Madrider Opublikowano 22 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2005 Czy przeglad w motorowerze robi sie tak samo jak w motocyklu, czyli co rok ? i cena tez jest taka sama , 62zl ? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robak Opublikowano 22 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2005 przeglady tylko przy zmianie wlasciciela :lol: a cen już nie pamietam ;) Cytuj SPRZEDAM CZĘŚĆI HONDA XR XL NX 600 650, kontakt 600031499 lub [email protected] Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 22 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2005 przeglady tylko przy zmianie wlascicielaZONK ;)Przy zmianie wlasciciela ale jesli jest "stary" dowod. Przy tym nowym nawet przy zmianie nie trzeba bo jest w nim wbite "bezterminowo" (w tych starych nie bylo).Tak - 62 zl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Strzalek Opublikowano 22 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2005 ZONK Przy zmianie wlasciciela ale jesli jest "stary" dowod. Przy tym nowym nawet przy zmianie nie trzeba bo jest w nim wbite "bezterminowo" (w tych starych nie bylo). U mnie było w simosnie w starym dowodzie napisane bezterminowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gieras Opublikowano 22 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2005 przeglad robisz chyba wtedy, gdy zmieniasz tablice, czyli przrejestrowujesz motorower z innego miasta (przynajmniej tak mi sie wydaje). Kumpel ma stary dowd na komarka, jeszcze zielone tablice i ma wbite bezterminowo. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MiND Opublikowano 22 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2005 na motorower nie ma przeglądów ;) zawsze jest wbite bezterminowo, hyba ze sa wyjatki ale ja sie nie spotkałem z czyms takim:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kris02 Opublikowano 22 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2005 Jeżeli masz stary dowód rejestracyjny trzeba zrobić przegląd ponieważ w starym dowodzie nie masz żadnych danych dotyczacych pojazdu. tj nacisk na oś, liczba pasażerów, dopuszczalna ładowność itp. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Kuba Cz. Opublikowano 22 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2005 Przegląd robi się tylko wtedy, gdy motorower jest wyrerejstrowany i chcesz go na nowo zarerejstrować. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gieras Opublikowano 22 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2005 ehh... niby prosty temat, ale wychodzi jak jestesmy obeznani z przepisami :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 22 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2005 mnie było w simosnie w starym dowodzie napisane bezterminowoMam na mysli te calkiem stare dowody - taka czerwona karteczka z nazwa pojazdu' date=' nazwiskiem wlasciciela i numerem ramy. hyba ze sa wyjatki ale ja sie nie spotkałem z czyms takim:)Nie wiem czy sa wyjatki ale pewny jestem, ze "hyba" do wyjatkow nie nalezy i sie pisze przez "ch" :mrgreen: przeglad robisz chyba wtedy' date=' gdy zmieniasz tablice, czyli przrejestrowujesz motorower z innego miasta (przynajmniej tak mi sie wydaje). [/quote']Nie - wszystkie motorowery rejestrowane przed rokiem 19xx (nie pamietam :oops: ) przy przerejestrowaniu musza przejsc przeglad i nie ma znaczenia miejsce zakupu. Jesli kupisz sprzeta rejestrowanego po tej dacie nawet w innym miescie to przeglad nie jest konieczny.Postaram sie przypomniec sobie o ktory dokladnie rok chodzi. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Madrider Opublikowano 22 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2005 Bo wlasnie zastanawiam sie nad kupieniem jakiegos komara(sentyment) i tak mysle ze mi wyjdzie komar + drugie tyle na rejestracje. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 22 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2005 Bo wlasnie zastanawiam sie nad kupieniem jakiegos komara(sentyment) i tak mysle ze mi wyjdzie komar + drugie tyle na rejestracjeZnajdz takiego na bialych blachach to malo zaplacisz. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi