vasiliy Opublikowano 20 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2005 ooo to 4 suw! no to tym bardziej gratuluje wyboru (ach ten gang :P )!! z simsona to roznice napewno czuc, ale pod gorke na 5tce (ostatni bieg?) z pasazerem trudno bedzie Ci sie wtoczyc.. ale to nic! moto jest super!skoro to 4T hondy 125 ccm z jednego gara to mozliwe ze silnik montowany jest tez w hondzie CG - mozesz posukac o niej info i bedzie sie zgadzac do Twojego moto.p.s. bedzie Ci palic sladowe ilosci benzyny, co jest tez wielka zaleta (mozliwe nawet ze mniej jak simson) PozdrawiamMaciek Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduras Opublikowano 20 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2005 Kongratulejszyn,fajna maszyna,zadbana, tylko szkoda że nie typowe enduro :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
bakuk Opublikowano 20 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2005 Geatuluję, i mam nadzieje ze wkrótce sam stane sie posiadaczem podobnego, bo mam wielką ochote na wertepy, a moją VFR...... Pozdro i 3mk. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 20 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2005 Ja rowniez graaatuluje. Moze troszke przeplaciles, ale lepiej dac wiecej i miec pewnosc ze wszystko spoko (kupiles od jakiegos znajomego tak?) . Ja od kolegi DT za 4000zl z 96' kupilem i pekl nieszczesny tlok i kolezka odjal mi to 250zl na naprawe (chwala mu za to). Jak bym kupil motocykl z allegro i staloby sie cos podobnego to ulala... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Neos Opublikowano 20 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2005 gratulacje :P i przyjemnego jezdzenia zycze 8) piekny motocykl ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
KML Opublikowano 21 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2005 Podobny nieco do Transalpa :P , i leciutki więc pewnie znakomicie się prowadzi.Gratulacje!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
hormon Opublikowano 21 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2005 Ja również gratuluje , obyś smigal jak najdluzej Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
SpoooookY Opublikowano 21 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2005 fajna fura ... (wolalbym cos bardziej crossowego) ale to tez jest gintes GRATULACJE :P milego smigania Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wazzabii Opublikowano 21 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2005 OEM Team Pila sklada glebokie gratulacje :P PTASZYNA i R1-Girl , interesuje was OFFROAD? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Enduroboj. Opublikowano 21 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Maja 2005 Będe orginalny i powiem "Gratuluje" ;) Niech Ci służy jak najdłużej :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PomyK Opublikowano 22 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2005 Ja również gratuluje....japan to japan pożyje długo ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
RuDeK Opublikowano 22 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Maja 2005 Gratulacje ;) Teraz tylko śmigać, śmigać i jeszcze raz śmigać :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Techniacz Opublikowano 23 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2005 (...)(kupiles od jakiegos znajomego tak?)(...)Kupilem moto z takiego fajne serwisu w slupsku u pana Sakowicza, sklep ten nalezy do grupy vicaso team. ;) Takze calkiem spoko ;) A tak wogle to gdzie mozna kupic klamke od sprzegla ? Bo moja przed chwila skapitulowala przy drobnej glebie ;) . Czytalem na forum o larssonie (nie pamietam czy tak to sie pisze), czy jezeli bym z tamtad zakupil klamke jutro rano, to czy przed dlugim weekendem mialbym ja w domu ? :/ Pzdr PS. Zapomnialem, czy kazda klamka bedzie pasowac ? Albo od jakiego moedlu moglaby pasowac tak mniej wiecej ? ;) Albo czy sa jakies uniwersalne. Cytuj Simson SR 50 > Honda Transcity NX 125 > Honda XL 600 RM > Honda CBR 1000f SC 25 > Suzuki GSX-R 750 K1 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
enduroguy Opublikowano 23 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2005 Niestety bedziesz musial kupic konkretnie do Twojej fury, ale chyba z klamkami nie ma wiekszego problemu (w Suzuki tak bylo, ale znajac np. serwis Yamahy to bym musial wplaca zaliczke i czekac 14 dni tak jak na uszczlke pod glowice, nie mowiac juz o tloku (ponad miesiac i i tak wrzucilem na II szlif bo I jeszcze nie bylo );) ;) ;) ) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Magik Opublikowano 26 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Maja 2005 no kuzyn pochwalic po dzisiejszej jezdzi emocje calkiem sympatyczne 8) Cytuj Pozdrowienia z Kołobrzegu, europejskie miasto, ceny niemieckie pogoda angielska :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi