SajGoN Opublikowano 23 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2005 Adamie M. mam takie same jak Ty mowisz Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
pan starszy1 Opublikowano 23 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2005 To są pływające tarcze, ale bez przesady pyzatym myślę,że suzuki maja do tego tendencje Moj gsxr,turka suzi tez troszkę kuleje no i ten twój bandzior.Niestety to prawda Suzuki same stuki Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OWAD Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2005 TARCZA NIE POWINA BYĆ LUŹNA. JA U SIEBIE DOROBIŁEM NOWE TULEJE TROSZKE WIEKSZE ZEBY WYKASOWAĆ LUZ POPRZECZNY I RÓŻNE GRUBOŚCI PODKŁADEK ABY WYKASOWAĆ BOCZNY. TULEJE SĄ ZAPINANE ZAPEZPIECZENIAMI U MNIE. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Vlaad Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Ludzie co Wy pierdolicie o tych tarczach?Nie na darmo pełna nazwa tarczy to TARCZA HAMULCOWA PŁYWAJĄCA.No właśnie..... chętnie posłuchałbym objaśnień na temat różnic pomiędzy "stałymi" i "pływającymi". Chodzi o budowę, działanie i wady/zalety. Nigdy się w to nie zagłebiałem. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2005 W mojej GS500 tarcza jest już mocno pływająca, szykuje się wymiana. Luz na nitach jest tak duży że czasem słychać tarczę podczas przejeżdżania po nierówności.Zacisk też mam pływający - 98 rok produkcji maszyny.Pytałem o ceny nowych tarcz w różnych punktach. Poniżej 450 zeta nie znalazłem, rekord pobili w Inter Motors - 926 zł.Te najtańsze są ponoć produkcji hiszpańskiej. Ciekawe jak z jakością, mam nadzieję że i tak będzie lepiej niż na tym co mam obecnie. Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
OWAD Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2005 JEŻELI MASZ JESZCZE DOBRE TARCZE A LUZ TYLKO NA NITACH DORÓB NOWE TULEJE ZABEZPIECZANE SEGEREM JAKIS TOKAZ ZROBI CI TO ZA GROSZE CHYBA ŻE JESTES OBRZYDLIWIE BOGATY Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yogi Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2005 czy to mozliwe ze jakis czas moje tarcze również dostaną dużych luzów?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiki Opublikowano 21 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Sierpnia 2005 czy to mozliwe ze jakis czas moje tarcze również dostaną dużych luzów?? to jest chyba wiecej niz pewne :buttrock: Cytuj http://bikepics.com/members/kiki21/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi