piotr123 Opublikowano 13 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2005 Witam.Czy ktos sie orientuje jaki rodzaj rozrzadu posiada Magna750 z roku 97?(ten nowszy typ magny).Czy ma rozrzad na łańcuchy (jak w starych modelach) czy napedzany jest kołami zębatymi?-Jak w VFR...pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Piotr Dudek Opublikowano 13 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2005 Każda Magda ma łańcuszkipozdrpiotr Cytuj Człowiek mądrzeje z wiekiem i zwykle jest to wieko od trumny Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
piotr123 Opublikowano 13 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2005 Dzięki Piotrze.Kolega kupił taką z rajchu.Stan naprawde idealny.Silniczek chodzi jak w zegarku(niepodobny do starej vf-y).Tak właśnie sobie myślalem czy to stary ale unowocześniony silnik magnowski.Na naped kołami tez raczej nie wygląda bo cichy jak diabli(zero szumu) :D Nono technika idzie do przodu :D Pozdrawiam-Fachowcówps.kiedy polskie opracowanie gaźników??? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 15 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 15 Maja 2005 Ta najnowsza VFR ma tez lancuchy.Na czyms musza skladnice zarabiac przecie.Janek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Krzych Opublikowano 20 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2005 Witam kolegówja też w tym roku nabyłem magnę z 94 rocznika, czyli tą napędzaną łańcuchem a nie bezobsługowym wałem . Wiem że są różne opinie o tym sprzęcie, chyba więcej tych negatywnych i może dlatego nie wiele o ich słychać :? Właśnie dlatego szukam posiadaczy tych sprzetów bo warto by było wymienić się doświadczeniami. Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi