ZimnY Opublikowano 9 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Czerwca 2005 a no spoko nie dokładnie przeczytane ale i tak gsy sa kupowane przez rodzicow :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafauM Opublikowano 10 Czerwca 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2005 jak dla mnie 15tyś na Gs-a to jest wyrzucenie kasy w błoto' date=' nowe Gs-y kupują dziani rodzise swoim nieletnim synkom[/quote'] Ja mam inne zdanie na ten temat. Niech każdy jeździ czym chce i na co go stać. Wolałem kupić coś nowego i mieć przez jakiś czas spokój w temacie warsztatowo - naprawczym. Oczywiście jeśli tylko będę dziany i będę miał nieletnie dzieci to z pewnością kupię dzieciom gsa:)A bardzo możliwe że za rok lub dwa GS powędruje do mojej żony bo coś ostatnio mówi, że może zrobi prawko A. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PeterS Opublikowano 10 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2005 jak dla mnie 15tyś na Gs-a to jest wyrzucenie kasy w błoto' date=' nowe Gs-y kupują dziani rodzise swoim nieletnim synkom[/quote'] Niech każdy jeździ czym chce i na co go stać. Wolałem kupić coś nowego i mieć przez jakiś czas spokój w temacie warsztatowo - naprawczymNo jasne. Dziani rodzice kupujš też inne sprzęty :laughing: Na I moto GS jest ponoć w sam raz, więc po co smiać sie z kolegi, że nie kupił za ta cenę zdartej R1?Nie jestem maniakiem GS 500, ale gratuluję zakupu :!: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kalion Opublikowano 10 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2005 Gratulacje ;) Ja co prawda odrazu by kupił GSX-R 600 za to sianko ale przynajmniej masz pełną gwarancję i masz w dupie jak coś się spierniczy.A najwaźniejsze że to jest SUZUKI :mrgreen: :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
ZimnY Opublikowano 10 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2005 nikt sie tu nie smije tylko wyrazamy swoja opinie nie temat inwestycji kolegi:) oczywiscei tez gratuluje bo kazdy GS jest zajebistym sprzetem ;) pozdro Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Oie Master Opublikowano 10 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2005 Szczere gratulacje , życze bezawaryjnej esploatacji :lol: wkącu co nowe to nowe ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
jannikiel Opublikowano 10 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2005 Mogles kupic od mojego brata np. VFR -1995 rok- za 13500 , dobrze ze GS-a masz komu potem go oddac:-))))- jak jezdziles dluzej czyms nieco slabszym , to Suzi znudzi sie po 5000 km, ale i tak trzymaj sie wiatru!!Janek. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrymek Opublikowano 10 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Czerwca 2005 Gratuluję i ciesz się jazdą :lol: :lol: :lol: :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi