Skocz do zawartości

Zlot GS 500E i innych??

Rekomendowane odpowiedzi

No to jak rozpoczynaja sie juz dywagacje na ten temat (wiedzialem ,ze tak bedzie :D) to ja proponuje morze. Wybrzeze, 3 miasto, domki, plaza, klimat. W koncu mowimy tu o lecie, wiec pomysl nie jest zly.

Z tym ,ze watpie aby komus calkiem z poludnia chcialo sie wedrowac 600 km.

Jak znajdziecie jakies miejsce, to podajcie link do miejscowosci na www.pilot.pl

np. Gdansk - http://www.pilot.pl/index.php3?Z_CITY_NAME...orm_t=1&lang=pl

nie za wczesnie na glosowanie w sprawie daty?..tyle jeszcze czasu i tyle sie moze wydarzyc w miedzy czasie.. wlasnie o to chodzi zeby ktos nie mial 600km bo padnie w drodze i bedzie jechal bardzo dlugo ( a po ciezkiej nocy moze to byc malo przyjemne) ale zeby ta ekstremalna czesc, ktora mieszka na krancach miala nie wiecej nic 300m.to juz jest bardziej do przezycia..

Z tego co ja widze to goruje to centralno zachodnia Polska wiec moze gdzies kolo Łodzi rzeczywiscie, ja nie znam miejsc, ale są to persony z tych okolic.

Jak myslicie ile realnie osob moze sie zjawic?? bedzie kolo 30??

a moze najpierw nieformalne spotkanko, a nie od razu zlot pelną gebą ze streapteasem i takimi tam, bo mniej kłopotów z organizacją. np. zwykly nocleg(albo i nie) z ogniskiem a wdzien zwidzanie jakis okolic na Gzach.

Taka mała sugestia

p.s...a polećcie buty do 300 zł

Racja chłopaki dobry pomysł umówić termin spotkania jakiś weekend SOBOTA _ NIEDZIELE nawet w czerwcu i ile przyjedzie tyle bedzie

i bedziemy już doświadczeni o to spotkanko i wtedy można taki BIG ZLOT gdzieś na kilka dni - taki PEŁNĄ PARĄ ??

To jest dobry pomysł' date=' najpierw się spotkac, pogadac przy ognisku itd.

Moze nad jeziorem Sulejowskim k/Łodzi?

Jak by nie było tak w miarę centralnie...[/quote']

Miejsce mi pasuje. 129 kilometrów, taka tam mała przejażdżka ;) Gorzej z terminem. Jak ktoś pracuje to ma przesrane ;) Dogada się jeszcze co i jak i na pewno do czegoś dojdziemy :D

Boniek

gg 644826

Yamaha TDM900

Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl

hihi - powariowali ;)

Cała frajda, żeby mieć pretekst, aby gdzieś dalej śmignąć ;) ...a wy kombinujecie, żeby było jak najbliżej domu :P ;) Proszę, tylko nie głosujcie na Warszawę, bo ja chcę na ten zlot pojechać, a nie podjechać ;)

...a oczywiście piszę się na spotkanko z wami 8) :D ...myślę, że fajna ekipa dziewczyn na GSach zbierze się w Wafce. Super będzie jechać w takim kobiecym gangu w traskę :twisted: - już widzę miny facetów w puszkach :lol: :twisted: :twisted: :twisted: :mrgreen:

A tak na poważnie co do miejsca spotkania, to dla mnie może być i morze ;) i góry :twisted: (nie ma to jak łykanie winkielków na GSince ;) chętnie poturlam się nawet na Słowację). Mam jednak świadomość, że nie każdy będzie mógł pozwolić sobie na takie eskapady (a zależy nam na tym, aby zjawili się wszyscy GSowcy), więc z bardziej realnych miejsc proponuję sprawdzone już pod kątem forumowych zlotów miejsce, jakim są Borki :!: Szczególnie, że są w okolicy, za którą wielu z was głosuje.

Pozdrawiam

Aguś ;)

PS. Piszę się też na "przedspotkanie" chociaż nie wiem, czy ma ono sens - mam dziiiwne przeczucie, że będzie po prostu mniejszym zlotem, na którym i tak nic konstruktywnego nie ustalimy, a szczegóły "big zlotu" będziemy dogrywać i tak tutaj ;)

A czy jeśli w nazwie motocykla występuje element GS (jak w GSF ;) ), to da się na upartego podciągnąć? :D :twisted:

Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300

A czy jeśli w nazwie motocykla występuje element GS (jak w GSF ;) )' date=' to da się na upartego podciągnąć? :D :twisted:[/quote']

Weźmie się jakąś chemię na zlot i tą literkę F zmyjemy :D , odłączy się 2 gary, żeby było w sam raz i odkręcimy jedną tarczę z przodu. Wtedy dopiero maszyna przejdzie :P

Boniek

gg 644826

Yamaha TDM900

Bikepics // Nefre FCI // lotnictwo.net.pl

...a oczywiście piszę się na spotkanko z wami 8) :D ...myślę' date=' że fajna ekipa dziewczyn na GSach zbierze się w Wafce. Super będzie jechać w takim kobiecym gangu w traskę :twisted: - już widzę miny facetów w puszkach :lol: :twisted: :twisted: :twisted: :mrgreen: [/quote']

No teraz to już w ogóle nie mogę się doczekać :twisted:

Ja także uważam, że okolice Łodzi będą najlepsze, a termin raczej wakacyjny, ewentualnie teraz na Boże Ciało, bo będzie pikny długi weekend od czwartku 8) do niedzieli.

ps. a takie przedspotkanie to trochę bezsensu (lepiej skupić się na spotkaniu raz a dobrze, chociaż jak będzie to ja nie pogardzę :D ... śmigać śmiagać śmiagać).

pzdr @starte

Termin nabliższego długiego weekendu (Boże Ciało) jest chyba odpowiedni. Tylko konkretnie jaki dzien? Nie musi to byc sobota. Może być czwartek, albo piątek. Miejsce? Łódź jak najbardziej. Mogą być okolice Łodzi. Niech ktoś podpowie gdzie tam można jakieś choćby ognisko zrobić - jakieś jeziorko w pobliżu może...

Zawsze jak pamiętam pogoda w Boże Ciało jest ładna. Bozia juz nad tym czuwa:))

ja wole pod Lodzia niz w samej Lodzi bo tez bym sie przejechal chociaz kawalek :D miejsc jest od groma i faktycznie zalew Sulejowski bylby swietny.. musze uruchomic kontakty bo kiedys sie tam jezdzilo. daawno temu.. poszukam i dam znac. najlepsze bylyby domki jednak.bo jak pogoda nie dopisze to zeby mozna bylo usiasc pod dachem i sie spokojnie winka, piwka napic co tam podpadnie ;)

a GSX-F osobiscie chetnie bym ugoscil. sam chce kupic taki jako kolejny :D wiec tym bardziej..