Marta69 Opublikowano 6 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2005 czy można zalożyć łańcuszek rozrządu nie zdejmujac koszyczka tylko zdejmując tą małą zębatkę z wału? Cytuj Radosna twórczość ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rozek Opublikowano 6 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2005 tak gwoli scislosci to jest lancuszek sprzeglowy a nie rozrzadu :banghead: A co do zalozenia to raczej bedzie trudno Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 6 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2005 nie nie można :banghead: przynajmniej nowego łańcuszka :P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rybson13 Opublikowano 7 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2005 taki uzywany naciagniety sie da zalozyc i sciagnac probowalem, hehe jak to kobieta z wsk 4t zrobi :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 7 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2005 eh pamiętam jak kilak lat temu też tak kombinowałem co by tu zrobic żeby się nie narobić, ale nawet ze zdjeciem może być kłopot bo jest wałek kopniaka któy utrudnia wyjęcie starego łańcuszka. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 7 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2005 hehe pamietam ze jak chiałem sobie pojeźdźić wsk 125 i miałem rozebrane sprzegło to w 15min złozyłem je siłą własnych mieśni (powinienem zadzwonić do "nie do wiary":P) a co do tego łańcusza to zdejm to sprzegło :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
lechu Opublikowano 8 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2005 lancuszek rozrzadu w dwusuwie <hmmm> dziwne :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 8 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2005 czepiasz sie szczegłów stary :/ już różne nazwy słyszałem :/ ciekawe czy ty mówisz element ssąco tłoczący czy może tłok bo to różnica jest !!! w wsk 125 nie ma klina tylko wypust stożkowy!! albo jeszcze mówisz odnawianie powierzchni posówowej czy może szlif cylidra :> moj poprzednik też nic niewniusł do tematu !! dlaczego mnie sięzawsze obrywa :/ Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 8 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2005 wueska ależ ty inteligientny ciekawe czy w domu też tak się bystro wypowiadasz szkoda jeszcze że nic do tematu nie wniosłeśzrobienie sprzęgła w 15 min no nic nadzwyczajnego nie wiem czym się chwalisz mówię szlif cylinda bo tuleje się szlifuje a nie odnawia, mówię klin bo ze stożkiem to niema nic wspólnego i mówię tłok a nie elemant ssąco tłoczący Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
grzechu722 Opublikowano 2 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2005 Musicie się kłócić o takie pierdoły :D :] Nie wiem czy można bez ściągania ale ściągnąć koszyk ze sprzęgła bez żadnego ściągacza to nie lada wezwanie.... :] Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Tomek Kulik Opublikowano 2 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2005 To nie jest klin ino wpust, konkretnie wpust czółenkowy.Cokolwieksuwowego piszemy przez u , nie kreskujemy. Cytuj kulikowisko.pl www.facebook.com/KULIKOWISKOUwaga!!! Nowa lokalizacja kursów prawa jazdy: teoria: Mokotów-Służewpraktyka: Ursus Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 3 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 3 Czerwca 2005 czy można zalożyć łańcuszek rozrządu nie zdejmujac koszyczka tylko zdejmując tą małą zębatkę z wału? mozna 8) z tym ze wpierw trzeba go rozebrac :D inaczje nie da rady mowimy oczywiscie o nowej sztuce....:mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafik Opublikowano 11 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Czerwca 2005 a propo lancuszkow sprzeglowychto lepiej jezdzic na starszym bo nowe szybko siadaja u mnie wytrzymal 500kmi stary wlozylemchyba ze masz orginalny z lat 80 ;) Cytuj www.sokolriders.com--- jezdze bo lubie --- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
GaCek Opublikowano 12 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2005 Też tak słyszałem że nowe szybko siadają. Prawdopodobnie te łańcuszki produkowane (kiedyś) przez firme ROMET są trwałe. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wueska Opublikowano 12 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Czerwca 2005 wiecie co wszystkie sąwątpliwej jakości, zawsze zostaje dobranie łańcuszka od samochodu ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi