babajaga Opublikowano 5 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2005 Planuję wypad w Bieszczady w weekend "bożociałowy" - może by w szerszym gronie forumowym ?pozdr,Ola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domieniek Opublikowano 5 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2005 Ja chętnie się dołączę ale już w Bieszczadach jeżeli pojadę do domu of cors :banghead: Cytuj Motorynka - Komar 50 - Jawa TS 350 x2 - Mz Etz 251e - Kawasaki zx6r 636 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nika Opublikowano 10 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2005 prawdopodobnie pojade podocierać sprzeta na 2 dni w tamte okolice :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wojciechnowak Opublikowano 10 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2005 ja tez sie wybieram dotrzec koncowke opony na winklach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pipcyk Opublikowano 12 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2005 Pisałem już o tym w temacie dłoogi majowy weekend :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
giepezeter Opublikowano 12 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2005 Planuję wypad w Bieszczady w weekend "bożociałowy" - może by w szerszym gronie forumowym ?pozdr,Ola ja siem chetnie dołączę od dawna mam taki plan tym bardziej że muszę kogoś odwiedzić w rajskim Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Dual Opublikowano 16 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2005 Jak wszystko pójdzie dobrze to dojade też!Niestety w środe po południu w długi weekend majowy zaczeło lać i w czwartek z Piwnicznej śmigaliśmy cały czas w deszczu do Wawyi nie dojechaliśmy w Bieszczady!Mam nadzieje ze tym razem dojadę szczęśliwie. Pozdrawiam Babejage sąsiadkeDual Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
babajaga Opublikowano 16 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 16 Maja 2005 pozdrawiam Dual, sąsiedzie :) wygląda na to, że część korespondencji dot. Bieszczad znalazła się w temacie 'długi weekend...'czy macie już konkretne plany wyjazdu, kiedy wyjeżdżacie, gdzie śpicie, kiedy wracacie?pozdr,Ola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Wojti Opublikowano 17 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 17 Maja 2005 Dużo słyszałem o bieszczadzkich serpętynach i myślę o tym jak się możliwie najszybciej tam wybrać :) . Niechciałbym jednak jechać tam w ciemno i szukać dobrych asfaltów, więc mam pytanie czy macie może obcykane jakieś trasy?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
babajaga Opublikowano 20 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2005 rzuciłam hasło 'w Bieszczady' ale odzew słabiutki a że sama nie chcę jechać, więc wymiękłam :oops: i w większym gronie jadę na zlot gutków w góry Sowie,pozdr,Ola Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
samson Opublikowano 23 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Maja 2005 Szkoda, bo ja chętnie bym skoczył. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi