renata Opublikowano 5 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2005 CUSTOM SHOW POLAND w Zgierzu www.ironhorse.lodz.pl Termin: 20 – 21 – 22 maja 2005 (piątek, sobota, niedziela) Godziny otwarcia Custom Show dla publiczności: Piątek 15.00 – 20.00 Sobota 10.00 – 20.00 Niedziela 10.00 – 17.00 Atrakcje dodatkowe w trakcie trwania Custom Show: - stoiska handlowe z akcesoriami, częściami do tuningu i customizingu motocykli i odzieżą motocyklową - możliwość zakupu, lub zlecenia budowy niepowtarzalnego custom bike’a - występy zespołu dixielandowego przemieszczającego się po terenie targów - występy iluzjonistów - filmy o tematyce motoryzacyjnej (telebim) - reklamy filmowe sponsorów (telebim) - degustacja Red Bull - pokaz mody motocyklowo – plażowej - pokazy kaskaderskie na placu przed halą wystawową - pokazy tańców break – dance - występy zespołu tańca nowoczesnego - body art. – artystyczne malowanie na ciele - fire show – pokazy żonglerki - występ zespołu rockowego - konkurs dla publiczności – wybór najładniejszego custom bike’a - konkurs dla publiczności - wybór najciekawiej zaaranżowanego stoiska - loteria z nagrodami dla publiczności, oddającej głosy w konkursach - zaplecze gastronomiczne - uroczystość oficjalnego wręczenia nagród zwycięzcom konkursów Rozmawiałam z "Iron Horse" twierdzą, że bedzie na poziomie eropejskim. Miasto mocno promuje imprezę, a wiadomo, że w byle co nie wejdą ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 5 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2005 No ja tam oczywiscie sie wstawie :twisted: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szafir Opublikowano 5 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2005 ja także jestem obowiązkowo! myślę, że koło 15. trzeba powoli zbierać ekipę i się umawiać na mały meeting...BTW -jeżeli chodzi o dodatkowe atrakcję - czy dobrze kojarzę, że zespół dixielandowy to taka 'szmelcpaka' w wydaniu USA?pzdr Cytuj http://www.hdceleven.pl/index.php/pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 5 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2005 Szfir Bedziesz Vn jesli mozna wiedziec?? i jaki kolor tej maszyny Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
renata Opublikowano 6 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2005 fajnie czytać, że nie tylko ja "napaliłam" sie na tą imprezębo juz miałam wyrzuty sumienia że tylko motocykle i motocykle pozdrawiam :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szafir Opublikowano 6 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2005 Szfir Bedziesz Vn jesli mozna wiedziec?? i jaki kolor tej maszyny jasna sprawa - wpadamy motocyklami. jeżdżę czarnym VN'em.fotki wrzucę do galerii, jak tylko umyje moto... :banghead: c.d. tej imprezy to napewno się jakoś zgadamy-kiedyś poruszaliśmy ten temat i jeszcze kilku maniaków wiertarek, szlifierek i pistoletów lakierniczych z forum się tam wybiera... Cytuj http://www.hdceleven.pl/index.php/pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 6 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 6 Maja 2005 Jeśli będize fajny klimat to będę w piątek i sobote -daleko nie mam :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 7 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2005 i ja rowniez daleko nie mam, wiec mysle ze sie zobaczymy :banghead: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 18 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2005 Witam.Impreza już za parę dni. Kto się wybiera tak na 100%? Jakoś się spotykają Forumowicze na miejscu? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Szafir Opublikowano 18 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Maja 2005 ja wpadam w sobotę ok 11. może także będę w niedziele.. Cytuj http://www.hdceleven.pl/index.php/pl/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
renata Opublikowano 19 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2005 Witam ;) po kilkunastodniowej wymianie emailii z Iron Horse postanowiłam zjawić się w sobotę coś 11-12-sta. 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaDR600 Opublikowano 19 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2005 Bedę na 110% - też daleko nie mam ;) Kiedy to malowanie ciał - bo moze byc ciekawie - to co tygryski lubia najbardziej :P ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 19 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2005 no ja będe pewnie koło 12.Może kogoś spotkam i może coś do Kawy sobie wybiore ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
billy Opublikowano 19 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2005 Witam Bede w piątek tylko i też nie zbyt długo... ale wyjeżdżam na łykend.. Do zgierza mam 1 km :P .Jak ktos z forum by sie wybierał w piątek wczesnie to niech tez da znać. Pozdrawiam. Billy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PROC Opublikowano 20 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Maja 2005 Witam.Byłem dzisiaj wieczorem, musze powiedzieć, że imprezka bardzo mała i raczej „kameralna”.Dzisiaj było bardzo pusto, bardzo mało zwiedzających, nawet nie było Zgierskich dzieciaków mimo darmowego wstępu.W hali jest około 10 stanowisk i średnio 3 motocykle. Jutro jadę tylko dlatego żeby zrobić zdjęcia i zobaczyć czy będzie cos ciekawego na parkingu;)Pozdrawiam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi