MZrider Opublikowano 5 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2005 Czy można jakos pomalować srebrny odblask, który jest w reflektorze? Może są do tego specjlne fary, może macie jakiś patent? Chodzi o lampę tylnią, więc nie musi być super chruper. Z czego nałożyć taką odblaskowa wartswę?? :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Draco Fisher Opublikowano 5 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2005 Witam!Jak miałem kiedyś Garbusa, to srebrne odblaski reflektorów pomalowałem tzw. chromem w sprayu i spełniło to swoje zadanie znakomicie ;) Pzdr, D.F. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kubaDR600 Opublikowano 5 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2005 Jeżeli to tylna lampa to możesz zastosować chrom w sprayu (ale łatwo się ściera) lub samoprzylepną folie pokrytą aluminium - dostaniesz w sklepie papierniczym. Przednie reflektory można regenerować w zakładach specjalistycznych kosztuje to ok. 100zł za sztukę ale lustro jest jak nowe.W przypadku przednich nie polecam żadnych domowych sposobów. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
młodymz Opublikowano 5 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2005 przedni odblask mi lekko zaśniedział więc wziołem politure i szmatke i ciężko bo cieżko ale go przepolerowałem i wyglada jak nowy więc domowymi sposobami sie da radowac ale pod warunkiem że jest jeszcze co ratować ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kudlaty_bytom Opublikowano 5 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 5 Maja 2005 są firmy co regenerują reflektory, jakieś 60 PLN od sztukiu mnie w Bytomiu jest koleś co sie tym bawi i powiem ze efekt jest ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
manta Opublikowano 19 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2005 a moze złotko od czekolady :roll: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MZrider Opublikowano 19 Maja 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 19 Maja 2005 Szczerze mówiąc zastosowałem własnie sreberko od czekolady, bo odblask ma taki sam jak taśma aluminiowa, ale za to tańszy i ... smaczniejszy ;) :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi