Gość Anonymous Opublikowano 7 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2005 Rain = no fan, ale Rain = dobra szkoła jazdy , oczywiście jeśli ruch nie jest zbyt natężony Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sz6sty Opublikowano 7 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 7 Maja 2005 A ja własnie z 6 godzinnej wycieczki wróciłem...Nabiłem 164,8km :))))Dosłownie sama rozkosz... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Lip@600 Opublikowano 8 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 8 Maja 2005 A ja własnie z 6 godzinnej wycieczki wróciłem...Nabiłem 164,8km :))))Dosłownie sama rozkosz... A moze bys nam sie pochwalil jakie miales przygody na tej wycieczce ? ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sz6sty Opublikowano 9 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2005 oj lepiej nie... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 9 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2005 To kiedy się widzimy w tych 2oo ? Dzisiaj korzystając z ładnej pogody ruszyłem dupsko (załatwiając kilka spraw po drodze) i wpadłem to 2oo. I co? 4 osoby, w tym 2 obsługi. To co, może środa? Pozdro, Pawel Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
adu Opublikowano 9 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 9 Maja 2005 Dobra myśl! To jak by co, to o której w środę? My zapewne jutro też będziemy śmigać. Jak by, co to będziemy około 22 pod 2oo, ale nie mówię na 100% pozdro :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Bern Opublikowano 10 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2005 to i ja sie piszę. właśnie wróciłem z nocki, więc się prześpię i mogę ruszać Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pawel Opublikowano 10 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2005 Spoko, ja postaram się ruszyć wcześniej, około 19-20. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
maniek_7 Opublikowano 10 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2005 Jak w środę będzie sucho, to też się zjawię. Occult, mam nadzieję że będziesz, bo już zapomniałem jak wyglądasz!!! W razie czego pobrykamy po okolicy, "na torze wyścigowym" i może nad zalew przeturlamy się? Cytuj Mózg elektroniczny będzie za nas tak myślał, jak krzesło elektryczne za nas umiera... (S.J. Lec) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Olsen Opublikowano 11 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2005 To i ja postaram się wpaść do 2oo na tymbarka dziś, tj. w środę 11.05. Cytuj Romet Pony > Romet Ogar 205 > MZ ETZ 251 > Suzuki GSF 600 S Bandit i Peugeot SV 50 > Yamaha YP 250 R X-Max > Merida Freeway 9300 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
gramlin Opublikowano 11 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2005 a jo niemam czasoo.....a teraz to juz pewna spia wszyscy :D maniek dobrze gado, ze w tymbarkowni raczej malo ludzi do polatania, najlepiej samemu, zrobic rundke po miescie i kogos wyczaic jadacego, a nie stojacego i juz jest towarzyswo....a tymbarki nielubia kolumniarzy...bo.....hmm moze ......ooo a moze napisza dlaczego ich nielubicie? haa?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADU Opublikowano 12 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2005 A ja znów wróciłem do żłopania browarów, mam prywatnego szofera z Dajewo Lamusem i używam życia :mrgreen: Cytuj Tylko głupiec ma na wszystko gotową odpowiedź :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Anonymous Opublikowano 12 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2005 a jo niemam czasoo.....a teraz to juz pewna spia wszyscy :D maniek dobrze gado, ze w tymbarkowni raczej malo ludzi do polatania, najlepiej samemu, zrobic rundke po miescie i kogos wyczaic jadacego, a nie stojacego i juz jest towarzyswo....a tymbarki nielubia kolumniarzy...bo.....hmm moze ......ooo a moze napisza dlaczego ich nielubicie? haa?? A kto pisał że ludzi spod kolumny ktoś nie lubi?? może i ktoś tam pisał..... Ja tych kolesi nie znam więc nie mogę ich oceniać, ale dla mnie stanie pod kolumną to jest lans w najczystrzym wydaniu, a tego za specjalnie nie lubie. Tylko tyle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pablo2x Opublikowano 12 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 12 Maja 2005 Nie zebym specjalnie gloryfikował "kolumniarzy" bo pojezdzilem z nimi tylko 3 dni wiec zawiele powiedziec nie moge - ale spotkałem tych kolesi najpierw w 2oo i to kilka razy i dopiero tam dogdalem sie ze jak chce w nocy pojezdzic to o 21 pod kolumna - postali okolo 15 min az wszyscy sie zebrali i potem smigalismy kilka godzin po warszawie , innym razem spotkalsmy sie o 13 i jechalismy na lotnisko w okolice Ryk - wiec moze to nie byli lanserzy w czystym wydaniu :D bo jednak ich bardziej interesowala jazda niz stanie pod kolumną ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Occult Opublikowano 13 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 13 Maja 2005 Kto dzisiaj ?Maniek ? Ty cały czas masz benzynę w baku... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi