DZIADU Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 10 Sierpnia 2005 Panowie, ja w weekend zamierzam pokręcić sie po okolicy, jesli któryś z was będzie miał możliwość zlokalizowania miejsca postoju motocykla, to bardzo prosze o namiar!!! Cytuj Tylko głupiec ma na wszystko gotową odpowiedź :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Hun996 Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Wróciłem z urlopu, codziennie przejeżdżam przez Pruszków do pracy. Będę zwracał baczna uwagę na mijane motocykle. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sniper77 Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Udostępnij Opublikowano 18 Sierpnia 2005 Nie chce mi się wierzyć żeby ten gośc trzymał cały czas motor u siebie i nim jeździł. Jeżeli masz w pobliżu jakąś giełdę motoryzacyjną to zaglądaj tam czasem... Złapcie tego sku....ela i mu po ryju nakopcie !! powodzenia w poszukiwaniach. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
kiki Opublikowano 21 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2005 temat odświeżam - wczoraj wracając przez pruszków ok godz 19.30-20.00 widzialem taką (kolorystycznie - chyba ta sama) yamaszke- więc może naprawde ona jeżdzi w tym mieście? Cytuj http://bikepics.com/members/kiki21/ Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADU Opublikowano 21 Września 2005 Autor Udostępnij Opublikowano 21 Września 2005 Ale nie dasz sobie paznokcia uciąć, czy to aby na pewno była FZ, czy też może FJ???Tak czy inaczej dzięki za info. Cytuj Tylko głupiec ma na wszystko gotową odpowiedź :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
robifire Opublikowano 21 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Września 2005 moj kolega sprzedal taka sama z ta roznica ze miala kompletne owiewki - widac na pierszy rzut oka roznice. Kolorystyka identyczna. Dopytam go do jakiego miasta poszla i jesli tan koles jeszcze na niej smiga bedziecie wiedzieli i moze wykluczymy bledne tropy. Jak sie dowiem to napisze. Trzeba tepic takie chwasty! Motory sa dla pasjonatow a nie zuli!!Powodzenia Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yaco Opublikowano 22 Września 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Września 2005 ...Trzeba tepic takie chwasty! Motory sa dla pasjonatow a nie zuli!!... Pijesz do dziadowego avatara?? :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 18 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 18 Kwietnia 2006 QRna Dziadu dopiero teraz przeczytałem ten temat... Ale syf.... :wink: Moto sie zapewne nie odnalazło :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yaco Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Odpowiem za Dziada - niestety nie :crossy: :smile: :smile: :flesje: Cholernie szkoda, bo sztuka była naprawdę zadbana. Widać, że właścicel włożył dużo serca w motocykl. Efekt psuły tylko takie damskie podnóżki... :icon_mrgreen: :wink: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Cholera... wole nie myśleć...gdyby mi sie to przytrafiło... :flesje: :wink: :icon_mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Yogi Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 pamietam jak spotkalismy sie rok temu przy torze Stegny; to bylo w dniu rozpoczecia sezonu. jezdzilem tym sprzetem po parkingu w tą i z powrotem Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mierzwa2 Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Udostępnij Opublikowano 19 Kwietnia 2006 Współczucia!!! tym którzy to zrobili nogi z dupy powyrywać!!! Nie nawidze jak ktos kradnie cudzą własność i co gorsza motocykl Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
DZIADU Opublikowano 22 Kwietnia 2006 Autor Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2006 pamietam jak spotkalismy sie rok temu przy torze Stegny; to bylo w dniu rozpoczecia sezonu. jezdzilem tym sprzetem po parkingu w tą i z powrotem Hmmm... :icon_eek: jakoś sobie nie przypominam bym komukolwiek dawał się przejechać Ewunią... zwłaszcza na stegnach ;) O ile dobrze pamiętam, to TYLKO JA tam nią jeździłem w tę i we wtę siędząc na zbiorniku i bez trzymanki. Cytuj Tylko głupiec ma na wszystko gotową odpowiedź :) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi