Krzysiek__ Opublikowano 16 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 16 Czerwca 2005 ja wlasnie sprawdzilem spalanie mojej TS po miescie, wyszlo 4,3 litra ;) teraz trzeba sprawdzic trase - po miescie srednio jezdze 70 - 80 km/h na trasie 90 - 110 km/h Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość guzik_Darek Opublikowano 19 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 19 Czerwca 2005 ja wlasnie sprawdzilem spalanie mojej TS po miescie' date=' wyszlo 4,3 litra :evil: teraz trzeba sprawdzic trase - po miescie srednio jezdze 70 - 80 km/h na trasie 90 - 110 km/h[/quote'] 4,3 chyba jak stała w miejscu i nie dodawałeś gazu :-) Po mieście to z 6,5 - 7l weźmie. A w trasie 4-5 l Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harnaś Opublikowano 20 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 20 Czerwca 2005 Ludzie co wy z tym spalaniem jawy ?? MOże odrazu 20 l Pali w mieście ??Jak jest wszystko ok z motorkiem i jeżdzi sie z głową to i spalanie jest normalne.Mam MZ i Jawe. i w życiu nie zamienił bym jawy na mz jak jade gdzieś dalej. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 21 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 21 Czerwca 2005 ... w życiu nie zamienił bym jawy na mz .... i tej wersji bede sie trzymal....:mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radziok16 Opublikowano 24 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2005 eh ja bym powiedzial na odwrot lepiej MZ niz jawa :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
MOC Opublikowano 24 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2005 a jak myslisz, co bylo pierwsze jajo czy kura.....:mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
R.Y.B.A Opublikowano 24 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2005 Każda potwora ma swojego amatoa :) ktos kiedys powiedział :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
emzet Opublikowano 24 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2005 nie wazne że potwór, ważne że ma otwór!! każde moto które jest sprawne będzie dobre!!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 24 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2005 4,3 chyba jak stała w miejscu i nie dodawałeś gazu Po mieście to z 6,5 - 7l weźmie. A w trasie 4-5 lBuahahahahahahahahahaha - omalo z krzesla nie spadlem :lol: Ile tys. zrobiles na jawie, ze tak dokladnie wiesz ? :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harnaś Opublikowano 24 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2005 guzik_Darek a na jakim motorku śmigasz, że tak dobrze orientujesz się w spalaniu Jawy ? Bo moja jakoś nigdy nie weżmie więcej jak 5l - (może mam jakiś model do dupy) bo dobra jawa powinna palić 12l/100km, wtedy jest wypas :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
radziok16 Opublikowano 24 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2005 a jak myslisz, co bylo pierwsze jajo czy kura.....:mrgreen: no tego to ja nie wiem ale skoro jestes taki madry to moze Ty mi to powiesz ?? :> :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 24 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 24 Czerwca 2005 Hej - Harnaś - pokazal bys jakies fotki swojej jawy - bo po avatku sadze, ze wyglada interesujaco :) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harnaś Opublikowano 25 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2005 m16 - na awatarze to nie jawa tylko sam na maluchu i skrzyni awo.Moja jawa jest oryginalną ts 350. Jak będe miał zdjęia to zapodam na 4um. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
m16 Opublikowano 25 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 25 Czerwca 2005 m16 - na awatarze to nie jawa tylko sam na maluchu i skrzyni awoJesli mi jeszcze powiesz, ze bak jest od junaka to padne - znajomy ma identyczna wydumke 8O Nawet kolory sie zgadzaja :mrgreen: Chodzi mu to zajebiscie :D Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harnaś Opublikowano 26 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 26 Czerwca 2005 Bak jest właśnie od Janka, tyle tylko że bez kratki. A jeżeli chodzi o osiągi to prędkość słaba ale przyspieszenie zajefajne :mrgreen: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi