Angel Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 29 Kwietnia 2005 Jeden co trzezwo mysli,ja nic do kogo nie mam tylko Worriot sie wszystkiego czepia.Ja tylko wyrazilem swoje zdanie,jemu sie nie spodobalo.No coz...mamy wolnosc slowa :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafik Opublikowano 1 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2005 wolnosc slowa wolnoscia ale za przeklenstwa mozna dostac mandattak samo za fackaa twoj obrazek zajezdza dresiarstwem i dyskryminacja a to juz nie sa zarty ;) i dla twojego dobra bym go zdiol bo za cos takiego mozna wyleciec z forum Cytuj www.sokolriders.com--- jezdze bo lubie --- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Gość Raddemenes Opublikowano 1 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2005 Kłutnie, kłutnie itde.Odstawcie proszę to na bok ;) :) Zadałem w wątku pytanie i niewiele się dowiedziałem... Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
rafik Opublikowano 1 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Maja 2005 z wygladu jest rewelacyjny zwlaszcza niebieski na silnik po intrudeze 800 wiec pewnie bedzie nie zawodny a ze to jest mowosc to pewnie nie bedzie za duzo opinii mozesz zobaczys strone slepu w chicagohttp://www.championcycle.com/new_vehicle_d...831R0&veh=19541 Cytuj www.sokolriders.com--- jezdze bo lubie --- Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Angel Opublikowano 10 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2005 Worriot i Rafik,napisalem posta o M800,zwlaszcza o problemach przy sprowadzanym egzemplarzu z USA.A Wy zamiast przyjac to do wiadomosci czepiacie sie obrazka w podpisie :D Motocyklisci to wyluzowani ludzi a Wy czepiacie sie byle czego i szukacie jakiejs urojonej dyskryminacji.Jezdze nonstop od 8 roku zycia i dresem nie jestem a ze nie lubie chopperow to moja sprawa.Wy mozecie nie lubic sportow,i OK.Mozecie nawet dac w podpis Fuck sport i bedzie mi to latac bo w przeciwienstwa do Was mam dystans do pewnych spraw i nie szukam zadnych intryg.Jestem poprostu wyluzowanym motocyklista ;) ;) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Worriot Opublikowano 10 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2005 W moim mniemaniu nie jestes motocyklista.Twoj podpis dyskryminuje duza grupe motocyklistow jezdzacych chopperami. Mylisz luz z chamstwemi. Albo jestes glupi, bo nie wiesz co znaczy slowo fuck. Mnie twoj rzekomo dowcipny podpis obraza. I nie napisze ze pieprze sporty, skutery, nakedy, terenowe i inne bo cenie innych motocyklistow niezaleznie od tego na czym jezdza.ps. Nie chce wiecej ogladac twojego durnego podpisu na forum poswieconym chopperom. NIE UDZIELAJ SIE TU! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Angel Opublikowano 10 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2005 A ten dalej swoje.... :D I napewno Ty mi nie bedziesz rozkazywal gdzie sie mam udzielac a gdzie nie. Widze ze palant z Ciebie wiec nie powadze z Toba dalej dyskusji bo nie bede tracil czas dla pajacow ktorzy sa zawsze najmadrzejsi ;) A obrazka nie zmienie i ch*j Ci do niego :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Worriot Opublikowano 10 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2005 Oto prawdziwy "motocyklista"! ZENADA!!! Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
polokokt Opublikowano 10 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 10 Maja 2005 A wracajac do tematu to M800 mi sie bardzo podoba, szczegolnie te felgi (oczywiscie rzecz gustu). Ale nawet widzialem w necie kiedys foto wdowy takiej jak moja po lekkim powiedzmy "tuningu" ktora miala wlasnie czarne felgi, szeroka opone z przodu, wydech 2w1 podciagniety lekko do gory i wygladala jak dla mnie kozacko :D Pozdrawiam Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
siwypfk Opublikowano 11 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2005 Co do tego obrazka no to fakt mimo wszystko nie wypada moze jestes i wyluzowany ale mysle ze to nie do konca w porządku ... Mozesz tym obrazic , stawiasz kogos w gorszym swietle ja wiem ze to tylko twoje zdanie ale mysle ze nie rzecz na tym polega, jezeli tak długo latasz to powinienes cenic wszystkich a nie tylko plastyki bo moge dac reke sobie uciąc ze od takiego "sporta" w wieku 8 lat nie zaczynałes. :D (a w gruncie rzeczy jest to jednak chamskie) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Jaroslav Opublikowano 11 Maja 2005 Udostępnij Opublikowano 11 Maja 2005 A ja bym nie przesadzał, z daleka znaczek Angela wygląda nawet fajnie i coś mi przypomina. Na pewno z tego powodu nie gniewałbym się na kolegów na sporciakach, bo to jednak nieźli motocykliści (w dużej części). Co do tego, co bardziej nadaje się do szpanu, to różnica pomiedzy tymi rodzajami motków jest niewielka. Ogólnie rzecz biorąc, motocykle służą do szpanowania i to jest w nich bardzo fajne. LOOOOZU, panowie. A Intruder to pikna maszyna, jak komuś mało pojemności - przecież są większe:) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joy Opublikowano 1 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 1 Czerwca 2005 Hej Raddemenes,i wszyscy ludzie dobrej woli,Angel tez, a jakze, postanowiłem zreaktywowac temat bo jakby troche czasu juz upłynęło od Twojego wpisu, a moto zdaje sie byc całkiem ciekawe.Sam nad nim głowkuje. Ma cos w sobie. Moze sa juz jakieś nowe doświadczenia wśrod moto-gawiedzi?Na czym polega przewaga silników Suzi, tych z wtryskiem - oczywiscie chodzi o sposób pracy i przełozenie na jazdę? Tak przy okazji - w miedzyczasie natknąłem sie na złe opinie o jakosci cruiserów Suzuki, że to niby w masowej produkcji jakość straciły, tendete ślą na rynek, tną koszty robiąc masówke, etc. Obym zbłądził. pozdrawiamjoy Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Carlos_ Opublikowano 2 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2005 moze jakies konkrety o tych wadach ?? Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
joy Opublikowano 2 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2005 Nie, nic konkretnego, tylko pogłoski.Ale spokój ducha burzą. Niby jakość poszególnych elementow silnika - poprzez tańsze materiały, takie tam. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Pompka Opublikowano 2 Czerwca 2005 Udostępnij Opublikowano 2 Czerwca 2005 Czy Suzuki robi gorsze cruisery niż inne firmy? Nie wydaje mi się. Linia Intruderów słynie z niezawodności. Silniki niemalże nie do zajeżdzenia. Myślę, że jakość nie pogorszyła się w ostatnim czasie. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi