PomyK Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Jak wam się podoba takie cacko :buttrock: http://www.ebay.pl/viItem?ItemId=7969952789 Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
karzeł Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2005 nieznasz hondy valkyrie rune? Ona kosztuje nowa ok 150 tys złociszy. Cacko niesamowite, ciekawe jak z jazdą takim kolosem :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domieniek Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Czemu te motocykle takie drogie są :roll: Chyba pół życia musiałbym pracować na takie cacko... Cytuj Motorynka - Komar 50 - Jawa TS 350 x2 - Mz Etz 251e - Kawasaki zx6r 636 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
BORSUKLES Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Hm Nawet bym za darmo nie chciał czegoś takiego.Ja wiem, że motocykle ewoluują, ale bez przesady. Szczerze, to wolałbym helikopter kupić za taką sumę - a jeździć na MZ-tce...zresztą te 800 km swiadczy o użyteczności motocykla...I tak dużo tego nabił takim "czymś" z pozdrowieniami BORSUK Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Domieniek Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2005 a jeździć na MZ-tceJakaś aluzja do MZ :flesje: :buttrock: :?: Cytuj Motorynka - Komar 50 - Jawa TS 350 x2 - Mz Etz 251e - Kawasaki zx6r 636 Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sylwester Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Mi się nawet podoba choć mam troche inne gusta motocyklowe. Ale lubię duże masywne moto a właśnie tak to wygląda Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
mrymek Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Jest piękna i chciałbym kiedyś się taką przejechać. Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
PGR Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Mówciew co chcecie, jakbym miał kase to już by stala w moim garażu.... 8) Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Marta69 Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2005 A mi się średnio podoba , chyba jednak wole inny typ motorków :buttrock: Cytuj Radosna twórczość ;) Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Plocho Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Ehhh za darmo bym wzial ale gdybym mial kase to bym nie marnowal kasy na takie wynalazki :buttrock:pzdr Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Harry Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2005 dziwadło dla Batmana :lol: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Icea_PL Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2005 800kg zelastwa na zlom (4zł/kg) ... noooo panowie sporo tymbarkow za taka sume mozna kupic w 2oo :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
wawrzyn15 Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2005 cacka? dla mnie obrzydlistwo..ale o gustach sie nie dyskutuje.. 800kg zelastwa na zlom (4zł/kg) jak wczoraj pralke sprzedawalem to zlom bylo po 30gr/kg ..ciekawe..chyba bede jezdzil z tymi pralkami do Wawy:P Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
nika Opublikowano 22 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 22 Kwietnia 2005 za te pieniadze to nówke hayabuse , zestaw tłoków i korobwodów, panewek do turbiny i NOS-a , długi wahacz, malowanie aerografem, felgi pmv jeszcze by zostało na ubezpieczenie na życie :flesje:a nie jakaś armatura co ja trzeba polerować 3h dziennie :buttrock: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Sidewinder Opublikowano 23 Kwietnia 2005 Udostępnij Opublikowano 23 Kwietnia 2005 nieznasz hondy valkyrie rune? Ona kosztuje nowa ok 150 tys złociszy. Cacko niesamowite' date=' ciekawe jak z jazdą takim kolosem :buttrock:[/quote'] Czegoś nie rozumiem gość sprzedaje motocykl za 99 000 zł, a nówkę można kupić za 27 000$ czyli ok 85 000 zł. O so chozi ........... :?: :?: :?: Cytuj Odnośnik do komentarza Udostępnij na innych stronach Więcej opcji udostępniania...
Rekomendowane odpowiedzi